TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Martina Haag stoppas efter stora viktbråket i tv

25 maj, 2020 
Martina Haag
Martina Haag bröt mot reglerna i Dplay:s nya program Den stora hälsoresan.
Efter att inte velat genomföra ett av stegen som ingår i utmaningen 16 Weeks of Hell stoppades Martina från att medverka i programmet.
– Det skulle de ha sagt från början tycker jag, säger Martina i avsnittet.
Annons
Martina Haags kritik mot Dplay – efter stoppade medverkanBrand logo
Martina Haags kritik mot Dplay – efter stoppade medverkan

I Dplay-serien Den stora hälsoresan får tittarna se Agneta Sjödin, 52, Martina Haag, 55, Anders Öfvergård, 52, Måns Möller, 45, Özz Nujen, 44, och Martin Melin, 53, ta sig an den omtalade träningsformen 16 Weeks of Hell. 

Martina Haag kom snabbt in i den nya livsstilen och har glatt delat med sig av uppdateringar på sina sociala medier från sina träningspass. Men plötsligt hamnade hon och hennes personliga tränare Tony Andersson i luven på varandra.

Hårda tonen mot varandra

Tittarna har under programmets gång fått se hur Martina och Tony haft delade åsikter kring hur Martinas deltagande i utmaningen ska gå till. Problematiken började när Tony betonade vikten av att Martina regelbundet skulle uppdatera honom om sitt mående och sin vikt.

– Martina har skickat in sin vikt en gång och det här är trots att jag har påmint henne flera gånger varje vecka, så har hon nonchalerat det, säger Tony och förklarar sedan att han förväntar sig en helt annan attityd i fortsättningen från Martinas håll.

Annons

Martina, som menar att hon inte är med i programmet för att förlora vikt, känner sig helt enkelt obekväm med att fokusera på siffran som står på vågen.

– Jag tackade ja till det här för att jag ville se hur stark jag kunde bli och hur tränad jag kunde bli.

”Nu blir jag irriterad”

I onsdagens program fortsätter konflikten mellan dem. Martina står fast vid att hon inte vill skaffa sig en våg eller räkna sina kalorier. Tony menar däremot att vikten är viktig för att hon inte ska väga ohälsosamt lite. När duon sedan möts efter att Martina har fått tid till att tänka igenom om hon vill vara kvar i utmaningen eller inte så fortsätter bråket.

Martina säger att hon inte vill veta hur många kalorier det är i en banan, vilket är något som Tony menar att han aldrig påstått att hon ska ha koll på.

– Nu blir jag irriterad. Har jag sagt att du ska lära dig hur många kalorier det är i en banan? Har jag sagt att du ska väga dig tre gånger om dagen? Hur kan du lägga sådana ord i munnen på mig. Jag har sagt att du ska väga dig en gång i veckan. Det andra ligger hos dig, att du väljer att misstolka, säger Tony.

Annons
Den stora hälsoresan – Martina drar till ThailandBrand logo
Den stora hälsoresan – Martina drar till Thailand

Martinas kritik mot produktionen

Men Martina Haag står fast vid sin sak, hon är helt enkelt inte intresserad av att väga sig. Detta innebär att hon därför inte kan medverka i programmet.

– För honom är det väldigt viktigt att jag ska väga mig. Det skulle de ha sagt från början tycker jag, säger Martina innan hon hoppar av.

Tony köper inte Martinas anledning utan anser att detta bara var en anledning till att avsluta utmaningen.

– Jag tror inte att hon hade så stort problem med att ställa sig på en våg, men programmet 16 weeks of hell var lite för tufft, och då hittade hon en väg ut, säger Tony Andersson.

Martina Haag känner sig nöjd med sin medverkan och förklarar att hon kommer att fortsätta träna och äta nyttigt men utan att fokusera på vågen.

FOTO: Dplay

Annons