TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Martina Haag ryter ifrån – efter hårda viktkravet i tv

15 maj, 2020 
Martina Haag och Tony
I det senaste avsnittet av Den stora hälsoresan uppstår en konflikt mellan Martina Haag och hennes personliga tränare Tony.
Nu berättar Martina om sina tankar kring dispyten.
Annons
Den stora hälsoresan – Martina drar till ThailandBrand logo
Den stora hälsoresan – Martina drar till Thailand

Författaren Martina Haag, 55, är en av de kända svenska profiler som är med i Dplays nya serie Den stora hälsoresan. I programmet får tittarna se deltagarna anta den omtalade träningsformen 16 Weeks of Hell. Precis som namnet antyder innebär detta att man under 16 veckors tid följer ett mycket strikt kost- och träningsschema.

I det första avsnittet av Den stora hälsoresan fick vi Dplay-tittarna följa med Martina till Thailand. Hon bestämde sig för att starta sin resa just där i ett försök att fly alla distraktioner och lägga hundra procent fokus på träningen och skrivandet.

Det verkar som att Martina Haag har kommit in i den nya livsstilen men i det senaste avsnittet av träningsprogrammet stöter hon på patrull.

Martina Haag i bråk med Tony

I avsnittet berättar Martina att hon tror att hennes personliga tränare Tony är lite arg på henne. Hon läser upp ett mejl som hon har fått av Tony där han betonar vikten av att Martina regelbundet uppdaterar honom om sitt mående och sin nuvarande vikt.

Annons

– Martina har skickat in sin vikt en gång och det här är trots att jag har påmint henne flera gånger varje vecka, så har hon nonchalerat det, säger Tony och förklarar sedan att han förväntar sig en helt annan attityd i fortsättningen från Martinas håll.

Martina Haag försvarar sig med att hon inte är med i Den stora hälsoresan för att gå ner i vikt.

– Jag tackade ja till det här för att jag ville se hur stark jag kunde bli och hur tränad jag kunde bli.

Stora konflikten i programmet

Martina och Tony läser upp meddelanden som de har skickat till varandra och det är tydligt att det har uppstått något form av missförstånd mellan dem.

– Tonen är hård men jag tycker samtidigt att den är väldigt informativ så det går inte att misstolka varken vad jag eller vad hon tycker så det kommer att bli ett väldigt intressant samtal, säger Tony.

– Jag tycker att det här är jobbigt, säger Martina när hennes personliga tränare ringer henne.

Om Martina Haag och Tony lyckas löser konflikten som har uppstått återstår att se i kommande avsnitt av Den stora hälsoresan.

FOTO: Dplay

Annons