TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Martin Timell hade inte råd att försörja barnen: "Jag kräktes av ångest varje natt"

27 nov, 2015 
AvMikaela Råberg
I dag har Martin Timell bra med pengar på banken, men annat var det förr. Nu berättar han om konkursen, skulderna och ångesten.
Annons

Martin Timell, 57, har varit ett självklart ansikte i tv-rutan sedan slutet av 80-talet och i höstas drog han igång den 38:e säsongen av Äntligen hemma. Att kalla honom framgångsrik är ingen överdrift, men karriären har inte alltid varit spikrak.

När Martins och hustrun Catarinas, 50, söner Mathias 27, och Fredrik, 26, var små gick hans företag i konkurs.

– För att göra en lång historia kort så stämde vi ett företag och vann och vi skulle få en halv miljon. Dagen efter gick företaget i konkurs, så sitter jag kvar med alla skulder, berättar han i podcasten Livshjulet.

Foto: IBL
Hustrun Catarina har varit ett stort stöd för Martin. Foto: IBL

Tiden efteråt var besvärlig och till slut blev oron för mycket.

– Det var så illa att jag gick upp och kräktes varje natt för att jag inte hade mat till barnen. Men jag betalade varenda jävla krona. Man hade inte mycket stålar och då är man inte så stöddig när man har två barn!

När Martin nu ser tillbaka på perioden inser han att svårigheterna har sporrat honom att jobba hårt och att tjäna pengar blev drivet som tog honom dit han är idag.

– De som säger att man inte kan köpa bort sin ångest har inga pengar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons