LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Martin Stenmarcks bild med 20-åriga Ida skapar starka reaktioner

01 mar, 2024 
Linn Seipel
martin stenmark
Martin Stenmark är utomlands och firar en alldeles särskild händelse!
Nu visar han upp bilden som får följarna att hurra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnadenBrand logo
Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnaden

Martin Stenmarck, 51, har barnen Ida, 20, Love, 17, och Saga, 11, tillsammans med Hanna Hedlund, 49. De var tillsammans i 23 år innan de valde att separera för nästan tre år sedan. Båda var singlar ett tag innan de gick ut med att de träffat kärleken på nytt på varsitt håll. Hannas nya relation blev inte långvarig medan Martin verkar kila stadigt med sin, ännu hemliga, flickvän.

– Jag har hittat någon som jag tycker om och som är snäll och rolig. Det är en toppentjej. Sedan vill jag fortfarande hålla henne hemlig. Jag kommer att berätta vem det är, men jag är verkligen jättelycklig, har han exempelvis sagt tidigare i en intervju med Aftonbladet.

Hanna har stundvis varit väldigt öppen om hur skilsmässan har varit tuff på flera sätt, även om det blir lättare med tiden. I det senaste avsnittet av podden Å andra sidan, som hon har med Jessica Wahlgren Norman, berättade hon exempelvis om sina vemodiga känslor inför att exmaken var utomlands med barnen för första gången.

Annons

– Det är en första gång för allting. Då är det någonting nytt och då är det inte bara så här ”åh”. Men jag är jätteglad för att de kan göra det här, och alla har varit så uppspelta och glada. Men en liten del av en känner ju liksom att åh, hoppas allting går bra, sade hon i podden och fortsatte:

– Nej det känns... Nej jag är jätteglad att de är ute och reser.

Martin Stenmark firar dottern Idas 20:e födelsedag – på solsemestern

Och det verkar finnas en alldeles särskild anledning till resan! Hanna och Martins äldsta dotter Ida fyller nämligen hela 20 år. Något Martin väljer att uppmärksamma i ett inlägg på Instagram.

”20 år ❤️❤️❤️”, skriver han till en gammal bild på dem tillsammans.

Ida är kanske något år gammal på bilden och Martin således också nästan 20 år yngre – det är helt enkelt en fullständig sötchock. Något som märks i kommentarsfältet där det fullkomligt väller in gratulationer och hjärtemojis. Vissa anmärker även på att tiden gått så fort.

”Ja åren går fort”, skriver en följare.

”Det går fort och ännu fortare...”, skriver en annan.

”Nog för att du ser ung ut men 20 bast?”, skriver en tredje.

Så ser Hanna Hedlund och Martin Stenmarks äldsta dotter Ida ut idag

hanna hedlund ida hedlund stenmarck
Hanna Hedlund med sin äldsta dotter Ida Hedlund Stenmarck, 2022.Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/Jari Kantola/TT, Instagram

Annons