Idol 2023 marknadsföring banner

Martin Stenmarcks ord om Hanna Hedlund efter kampen i relationen

09 jun, 2020 
Martin Stenmarcks nya ord om Hanna Hedlund – efter kampen i relationen
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har levt många år i sin relation.
Efter en tuff vår hyllar Martin nu sin hustru i ett kärleksfullt inlägg.
Annons
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Sångerskan och skådespelaren Hanna Hedlund, 45, och artisten Martin Stenmarck, 47, hittade kärleken i varandra när de båda var i 20-årsåldern. Sedan fyra år tillbaka är de äkta makar och idag bor de tillsammans med barnen Ida, 16, Love, 13, och Saga, 8, på Lidingö strax utanför Stockholm.

Kärleken håller sig stark än idag. Men vägen till kärlek, när Martin och Hanna först träffades för många år sedan, var inte busenkel. Hanna var inte helt lättcharmad.

Recept.se Nyhetsbrev

– Det var inte så att det var kärlek vid första ögonkastet men jag kommer ihåg att jag tänkte ‘åh vilken karisma’. Dock kommer jag också ihåg att jag tyckte att han var en riktig lirare med sitt colgatesmile, så fördomsfull var jag, säger Hanna i podcasten LattasDöttrarPodden som hon har tillsammans med systern Lina Hedlund.

Ärliga orden om relationen

Långa relationer har även sina dalar. I samma podcast berättade Hanna i våras om den kämpiga vardagen hemma hos familjen.

Annons

– Nu låter jag lite bitter och jag är lite bitter, säger hon när hon berättar om att Martin är och spelar in en tv-serie där han fått en av rollerna. Något som krävt att han är borta en hel del från familjen.

Martins frånvaro var något de vetat om länge, men eftersom att Hanna också jobbar hade de räknat med att få hjälp i hemmet under tiden – något som covid-19 satte stopp för.

– Så nu är det jag som städar och fejar och lagar mat. Men nu finns det ju inga jobb heller så nu behöver jag ju inte hjälp av någon mormor, fortsatte hon.

Men så mycket stryk verkar relationen inte tagit av Martins obekväma jobbtider och frånvaro från familjen. Under Mors dag passade han på att hylla mamman till sina tre barn. I ett inlägg på Instagram delade han en bild av henne, tillsammans med två röda hjärtan.

FOTO: TT

Annons