Martin Stenmarck om den stora förändringen under coronapandemin

Martin Stenmarck

Martin Stenmarck är en av Sveriges mest folkkära artister men under det senaste året har coronapandemin satt stopp för det han vanligtvis brukar göra.
Men detta har gjort att artisten har funnit andra vägar i sin karriär.
Nu berättar han.

Den senaste tiden har Martin Stenmarck skådespelat en del. Han har bland annat spelat i Camilla Läckbergs serie Lyckoviken där han gjorde stort avtryck. Och häromdagen kom också nyheten att han nu gör Hollywood-debut i Anthony Hopkins nya film Zero contact.

Men även om skådespelarkarriären har gått spikrakt uppåt så har det blivit desto mindre framgångar med musiken den senaste tiden. Och anledningen till det är såklart för att coronapandemin har gjort att spelningar har ställts in.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Så har coronapandemin påverkat artisten

När Martin under måndagen gästade TV4:s Efter fem berättade han om den stora förändringen i vardagen.

– I och med att mitt vanliga ben med musiken stängdes ner helt och hållet så började jag testa andra grejer, och då blev det mer film, lite mer skådespel. Jag hoppade med i den här Läckberg-serien Lyckoviken och sen det här projektet, säger han och fortsätter:

– Sen har jag faktiskt varit med i ett projekt som jag vurmat med, som jag hoppas blir av. Ett manus som håller på att skrivas som ska utspelas i Bollnäs och handla om en tonårstjej som heter fucking Queen. Två kompisar till mig har tagit en idé som jag startade och nu har vi ett manus så jag hoppas det blir av, det är sånt man gör under en pandemi.

Exklusivt
SÅ KUL Bingolotto-Stefans barnbesked med flickvännen Petra

Martin Stenmarck om rollen i Zero contact: ”Jag slet hårt”

Under intervjun berättar han också att han fick kämpa en hel del innan han fick erbjudandet att skådespela i Hollywoodfilmen Zero contact.

– Jag slet ganska hårt innan där. Jag spelade på en fest innan som var en release för Anthony Hopkins andra film och jag körde på ganska hårt så han tyckte väl att jag hade gett allt och tyckte väl att det var värt ett försök och nu är jag här, kul va?, säger han och ler.

Tilde de Paula som är programledare för Efter fem frågar då när filmen släpps och Martin förklarar att han inte vet exakt eftersom det inte är hans största fokus just nu. Skådespelaren har nämligen fortfarande sitt huvudfokus på musiken:

– Den 24 september släpps den på något sätt. Jag har inte riktigt koll på det där så det måste jag återkomma med. Jag har massa andra grejer att göra så det här är inte mitt huvudfokus. Det kommer alltid vara musiken om man säger så.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik om orsaken till uppbrottet med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarck i nya filmen Zero contact med Anthony Hopkins

FOTO: Robin Loretnz Allard/Aftonbladet, Malou efter tio/TV4

SENASTE NYTT!