Martin Melin om stora förändringen efter 16 weeks of hell

Martin Mellin

Martin Melin deltog i programmet Den stora hälsoresan.
Efter den strikta träningen hände det en sak med hans kropp som han inte riktigt gillar.
”Dessvärre”, skriver han på Instagram.
Slå på ljud

16 weeks of hell blev en uppmärksammad träningsform genom programmet Den stora hälsoresan – från soffpropp till superkropp.

Det hela gick ut på att flera kändisar, Martin Melin, Agneta Sjödin, Anders Öfvergård, Özz Nûjen och Måns Möller, följde ett strikt kost- och träningsupplägg.

I programmet på Dplay får tittarna följa kändisarna när de genomför sina 16 veckor av träning och när de följer sitt strikta kostschema. Programmet har fått mycket kritik bland annat för att många anser att det inte är en hälsoresa deltagarna har varit med om då det handlar om extrem kost och träning – som kanske inte passar alla.

Martina Haags plötsliga avhopp

En som var med men som hoppade av var författaren Martina Haag. Efter programmet sågs hon flitigt umgås med Martin, i alla fall enligt sociala medier.

Både Martin och Martinas följare har tidigare kommenterat att duon ser bra ut tillsammans och flera har undrat ifall det är något mer än vänskap mellan dem. Detta var något Hänt frågade Martin om, dagar efter att han och Martina firat midsommar ihop.

– Det roliga är att vi har inte umgåtts så mycket men de gångerna vi har umgåtts så har det synts, sa Martin Melin till Hänt.

Han fortsatte:

– Hon håller på att skriva en bok där det är en polis med så hon behöver lite research. Så hon har med sig block med massor av frågor och undringar. Så då hjälper jag henne med den researchen. Jag har varit bekant med Martina i över tio år. Hon är ju kompis med min ex-fru Camilla så jag har känt henne i över tio år.

Martin Melins stora förändring

Nu har Martin postat ett nytt inlägg på Instagram där han skriver om en ny insikt med sin kropp.

”Om man ”tappar” storleken på armarna när man kör 16 weeks of hell? Ja, dessvärre gjorde jag det. De minskade med ett par centimetrar. Men det får man ta”, skriver Martin Melin och fortsätter:

”Det är bara att bygga vidare.”

LÄS OCKSÅ: Julia Franzéns nya kärleksbesked – efter träffen med Martin Melin

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons flirtiga meddelande till Martin Melin

FOTO: TT

SENASTE NYTT!