LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Melins lycka med Camilla Läckberg efter beslutet för Charlie

24 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Martin Melins nya kärleksbesked – 5 år efter skilsmässan från Camilla Läckberg
Camilla Läckberg och Martin Melin var gifta i fyra år innan de gick skilda vägar.
Nu berättar polisen varför han tycker de har lyckats bra med sin skilsmässa.
– Tänk ändå vad enkelt, säger han.
Annons
Camilla Läckberg och Martin MelinBrand logo
Camilla Läckberg och Martin Melin

Camilla Läckberg och Martin Melin var ett av Sveriges mest omskrivna par innan de i slutet av 2013 meddelade att de skulle gå skilda vägar. Trots att deras resa inte blev lika lång som de tänkt sig hann de under sin tid tillsammans få sonen Charlie ihop, och trots flera motgångar i bagaget har de nu en fin relation till varandra. Nu talar Martin ut om varför han tycker att han och den framgångsrika författaren har lyckats bra med sin skilsmässa.

Camilla och Martins historia

Det tidigare paret träffades i början av 2000-talet när Martin skulle hjälpa Camilla med en bok hon höll på att skriva. Hon behövde hjälp av en polis och Martin ställde gladeligen upp. Efter deras första möte fortsatte de hålla kontakten och två år senare var det bekräftat att det var kärlek mellan dem två.

Ytterligare två år senare hade paret fått sonen Charlie tillsammans, och året efter det tog de steget att lova att älska varandra i nöd och lust under en ceremoni på Häringe slott utanför Stockholm. Men ingenting varar för evigt, och kärlekssagan som började så bra nådde dessvärre sitt slut några år senare. Det var på Twitter som makarna meddelade att de hade lämnat in en skilsmässoansökan.

Annons

Beslutet för sonen Charlie

Det är i samband med ett beslut för sonen Charlie som han inser värdet av hur deras skilsmässa hanterades. Han står utanför hans ex-frus port och väntar på sin son när han spelar in en video där han säger:

– Tänk ändå vad enkelt det är när vuxna människor som har skilt sig ändå kan kommunicera och saker och ting är inte hugget i sten och jätteviktigt och man är prestigelös.

Han fortsätter.

– Då kan alltså då barnen, eller i det här fallet barnet, som då kanske vill till sin mamma lite grann, ja, åka till sin mamma lite grann. Ett sms behövs bara, så får man ett ”japp absolut, jajjemensan” och sen så är det bara att åka och hämta honom igen.

Sedan ser man Charlie komma ut ur porten springandes mot sin pappas bil.

– Och där kommer han och han har med sig böcker. En bra kran han har där uppe, säger Martin innan han stänger av videon.

FOTO: TT

Annons