Martin Melins ilska efter nya bilden med Camilla Läckberg

Martin Melin och Camilla Läckberg

Martin Melin och Camilla Läckberg firade sin son Charlies födelsedag tillsammans.
Följarna rasar dock efter bilden – och nu ryter Martin Melin ifrån ordentligt.

Martin Melin och Camilla Läckberg var ett av Sveriges mest omskrivna par när de 2007 bekräftade att de funnit kärleken i varandra. Hon som en av landets mest hyllade deckarförfattare, han som polisen som vann Robinson 1997 och därefter deltagit i flertalet tv-program.

2009 föddes parets första gemensamma barn, sonen Charlie – och året därpå gifte de sig inför 120 gäster på Häringe slott utanför Stockholm.

Dock höll inte kärleken, tre år efter bröllopet meddelade Camilla Läckberg och Martin Melin att de lämnat in en skilsmässoansökan, något de meddelade på Twitter.

”Det är en mycket vänskaplig separation och vi fortsätter vara de bästa vänner”, skrev de.

Idag är Camilla Läckberg gift med MMA-stjärnan Simon Sköld som hon har dottern Polly med. Skilsmässan med Martin till trots så har de idag en god relation för sonen Charlies skull, något de under onsdagen visade upp när det var dags att fira sonens 11-årsdag.

”Det vankades födelsedagsmiddag för sonen Charlie idag. Hans mamma hade även beställt en tårta för 50 personer”, skrev Martin Melin på sin Instagram.

Martin Melins pik om sina ex-fruar

På plats fanns även hans tidigare exhustru Christina Melin, hon och Camilla är nära vänner. Och Martin Melin passade på att skoja om festsällskapet.

”God mat och kul stämning. Trots två ex-fruar vid bordet”, skrev han.

På bilden han delat med så står delar av sällskapet tillsammans, redo att fira Charlie. Men inlägget har inte fått enbart positiv respons, istället är det många som kritiserat dem för att inte ta den pågående coronastormen på allvar. I dagsläget rekommenderar Folkhälsomyndigheten fortfarande att man håller avstånd till varandra, sammankomster med fler än 50 personer är förbjudna.

”Kul för er absolut men kanske just av den här anledningen vi ligger högt i smitta o dödsfall, ingen bryr sig o alla kör sitt eget race typ…. Oerhört nonchalant enligt mig… Men du gör dina val..”, skriver en person.

Försvarar familjen

”Skäms, Martin. Du har säkert ett bra försvar för bilden men ert umgänge är inte ok i Covid-tider”, skriver en annan.

Martin Melin har försvarat födelsedagsfesten på flera olika ställen i sitt kommentarsfält. Han menar att de testat sig för Covid -19 och känner sig säkra på att umgås i just den konstellationen.

”Även fast vi umgås nästan varje dag, bor ihop och så? Och flera av oss har antikroppar”, skriver han och utvecklar sig mer under en annan kommentar.

”Men vad är det du inte förstår?? Vi på bilden träffas varje dag!”.

FOTO: Instagram, Tommy Holl/TT