Martin Melins drag med Martina Haag efter oväntade relationen

Martin Melins tilltag med Martina Haag efter oväntade relationen

Martin Melin och Martina Haag är två av kändisarna som tittarna kunnat se i tv-rutan då de antagit utmaningen 16 weeks of hell i Dplays Den stora hälsoresan.
Men de två verkar inte bara träna ihop.

En riktig snackis under våren har varit Dplays nya storsatsning Den stora hälsoresan, där flera kändisar antagit sig en stor utmaning.

16 weeks of hell heter utmaningen och är en träningsform där kändisarna ska pressa sig själva i 16 veckor till att få en ”superkropp”.

De svenska kändisar som hoppat på detta tåg första säsongen är Martin Melin, 53, Måns Möller, 45, Özz Nujen, 44, Martina Haag, 56, Agneta Sjödin och Anders Öfvergård, 52.

Men en resa till bättre hälsa är inte alltid så lätt, något som Martina Haag upplevde. Hon blev utkastad från programmet efter en kort tid då hon vägrade väga sig och rapportera sin vikt i tv.

När Hänt pratade med Martina efter händelsen berättade hon att orsaken till att hon tackade ja till programmet från första början var för att se hur stark hon kunde bli om hon gav sin kropp de allra bästa förutsättningarna med mycket träning och nyttig mat.

– När jag tackade ja till tv-programmet poängterade jag att det var viktigt för mig att det inte var någon bantnings-tv, sa Martina tidigare till Hänt och fortsatte:

– Utan att det var ett träningsprogram med inriktning på att bli så stark som möjligt.

Martina Haag i 16 weeks of hell 2020

Martina Haag. FOTO: Dplay/Linus Hallsénius

Nyvunnen vänskap

Under en tuff tid kan det vara skönt att ha någon vid sin sida som stöttar och förstår, där hittade Martin Melin och Martina Haag varandra.

I och med programmet fann de en ny vänskap och har fortsatt umgås privat, utanför träningssammanhang.

När de nyfunna vännerna gästade TV4:s Efter fem så blev det mest Martin som fick prata träning, medan Martina pratade. Mer snack från Martinas håll, och mer verkstad från Martins med andra ord.

Födelsedagsfirandet ihop

Då kalendern hamnade på Martina Haags födelsedag häromdagen firades det med dryck och vänner.

En person som såklart var på plats var nya kompisen Martin, som glatt delade med sig av födelsedagsfirandet på sin Instastory.

Martina Haag firar sin födelsedag

FOTO: Instagram

Gänget såg ut att ha det fantastiskt och firandet av Martina verkade ha blivit lyckat!

FOTO: Tommy Holl/TT, Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!