Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Martin Melins uppmaning efter bedragaren på Tinder: "Anmäl"

09 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
För bara några veckor sedan meddelade polisen och tidigare Robinson-vinnaren Martin Melin att någon skapat Facebook-konton i hans namn. Nu är det dags igen, men denna gång finns han på Tinder.
Annons

Någon eller några använder sig av polisen och Robinson-vinnaren Martin Melins namn på sociala medier. För några veckor sedan meddelade han själv via sitt Facebook-konto att någon använde hans bilder på flera fejkprofiler på samma plattform.

“Ni är många som påtalar att det finns en fransman som använder mina bilder på sin Facebook. Jag anmäler det varje gång men så fort en sida plockas upp skapar han en ny. Men fortsätt höra av er. Tack.” skrev Martin då på Facebook.

Nu är det dags igen, men denna gång finns en fejkad profil av kändispolisen på dejtingappen Tinder.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Okej, here we go again. Det blir någon gång i månaden. Och är det inte fransmannen på Facebook så är det nån stackare här i Sverige.” skriver Martin Melin på Instagram och förtydligar att han aldrig varit användare av dejtingappen.

“Vad jag förstår vill han träffas och gärna hemma hos honom. Han skriver att han har jobbat i helgen m.m. Helt klart har han noll koll på att jag är på Kanarieöarna. Och jag är ju som bekant inte 47 längre. Och kriminalinspektör!!! Driver han med mig!? Jag är Polisinspektör! (Yngre poliser förstår inte hur viktigt det är att skilja på det där!)”

Annons

Samtidigt uppmanar Martin Melin Tinder-användarna att anmäla det fejkade kontot.

“Anmäl och tyck synd om vem det nu är.”

Martin Melin är singel sedan skilsmässan från författaren Camilla Läckberg, 43, 2013. Tillsammans har de sonen Charlie, 8. Martin Melin har även barnen Fanny, 14, och Felix, 10, sedan ett tidigare äktenskap med Christina Melin, 40.

Martin Melin blev känd för svenska folket 1997 när han var den första personen att vinna SVT-programmet Expedition Robinson.

FOTO: IBL

Annons