Artikeln innehåller reklamlänkar

Martin Melins uppmaning efter bedragaren på Tinder: "Anmäl"

För bara några veckor sedan meddelade polisen och tidigare Robinson-vinnaren Martin Melin att någon skapat Facebook-konton i hans namn. Nu är det dags igen, men denna gång finns han på Tinder.

Någon eller några använder sig av polisen och Robinson-vinnaren Martin Melins namn på sociala medier. För några veckor sedan meddelade han själv via sitt Facebook-konto att någon använde hans bilder på flera fejkprofiler på samma plattform.

“Ni är många som påtalar att det finns en fransman som använder mina bilder på sin Facebook. Jag anmäler det varje gång men så fort en sida plockas upp skapar han en ny. Men fortsätt höra av er. Tack.” skrev Martin då på Facebook.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Nu är det dags igen, men denna gång finns en fejkad profil av kändispolisen på dejtingappen Tinder.

“Okej, here we go again. Det blir någon gång i månaden. Och är det inte fransmannen på Facebook så är det nån stackare här i Sverige.” skriver Martin Melin på Instagram och förtydligar att han aldrig varit användare av dejtingappen.

“Vad jag förstår vill han träffas och gärna hemma hos honom. Han skriver att han har jobbat i helgen m.m. Helt klart har han noll koll på att jag är på Kanarieöarna. Och jag är ju som bekant inte 47 längre. Och kriminalinspektör!!! Driver han med mig!? Jag är Polisinspektör! (Yngre poliser förstår inte hur viktigt det är att skilja på det där!)”

Samtidigt uppmanar Martin Melin Tinder-användarna att anmäla det fejkade kontot.

“Anmäl och tyck synd om vem det nu är.”

Martin Melin är singel sedan skilsmässan från författaren Camilla Läckberg, 43, 2013. Tillsammans har de sonen Charlie, 8. Martin Melin har även barnen Fanny, 14, och Felix, 10, sedan ett tidigare äktenskap med Christina Melin, 40.

Martin Melin blev känd för svenska folket 1997 när han var den första personen att vinna SVT-programmet Expedition Robinson.

Melin med exfrun Camilla Läckberg. 

Martin Melin blev Sveriges första vinnare av Robinson 1997.

Martin melin har tidigare varit gift med Christina. 

Martin Melin med barnen Fanny, Charlie och Felix. Fanny och Felix har han med exfrun Christina och Charlie med Camilla Läckberg.

Martin Melin är numera singel.

LÄS OCKSÅ: Martin Melins skilsmässopik till Läckberg får fansen att bryta ihop

LÄS OCKSÅ: Martin Melins nya mål – därför kandiderar han till riksdagen

FOTO: IBL

Senaste nytt