TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Martin Melin talar ut om semesterdramat: "Jag snyltar inte på Camilla"

01 feb, 2015 
AvCharles Thulin
Martin Melin anklagas för att snylta på exet Camilla Läckberg. Nu talar han ut om den omdiskuterade resan till Thailand.
Annons

I förra veckan rapporterade Hänt i veckan om hur Camilla Läckberg, 40, kontrollerar sin exman Martin Melin. Deckardrottningen flög bland annat ner honom till Thailand så att han skulle vara “barnvakt” åt gemensamma sonen Charlie, 5, medan Camilla roade sig i semesterparadiset på lyxhotell med sin unge kille Simon Sköld, 27. Nu tar Martin bladet från munnen och menar att han inte alls snyltar på Camilla.

– Hon står ju även för Simons resa, resonerar han.

– För att det ska funka med logistiken såg hon bland annat till att flyga ner mig i tre veckor, skriver Melin som är fast besluten att slå hål på bilden av att Läckberg styr och ställer med honom.

Martin Melin är inte någon snyltare. Eller? Foto: IBL
Martin Melin är inte någon snyltare. Eller? Foto: IBL

När Läckberg och Melin skilde sig för två år sedan köpte Läckberg en våning till Melin.

– Ja, jag hyr en lägenhet som ägs av Camillas företag. Jag betalar marknadsmässig hyra och Camilla är med på ett hörn av olika anledningar.

Annons

Läckberg har barnen Wille, 12, och Meja, 10, sedan tidigare.

Men deckardrottningen verkar inte ha något emot att ta hand om sina grabbar Charlie, Simon – och Martin.

Medan Läckberg och Simon postade snuttegullbilder på varandra i de sociala medierna och käkade middag med vänner och tränade, fördrev flitige instagrammaren Melin sina semesterdagar ensam på stranden och läste sin egenförfattade deckare, eller kollade tv-serier på hotellrummet. Och postade selfies.

– Jag “sitter inte ensam” här nere. Men jag är själv. Och jag trivs med det, skriver Martin Melin som överhuvudtaget inte umgicks med exfrun och nye kärleken i Thailand.

Andra läser:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons