TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Martin Melin svarar på kritiken efter bilden med Martina Haag

27 jul, 2020 
En bild på Martin Melin och Martina Haag tillsammans med flera andra kändisar rör upp starka känslor.
Nu svarar Martin på den vassa kritiken.
Annons

Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

Även Martina Haag kom att kritisera programmets upplägg och beslutade sig under inspelningen för att hoppa av. Detta efter att hon vägrat att väga sig.

Om mycket av snacket under programmets gång kom att handla om hälsa kom eftersnacket att kretsa kring annat.

Martin Melins ord relationen med Martina Haag

Just Martin och Martina började nämligen synas flitigt tillsammans på bilder i sociala medier. Många av deras följare konstaterade att de var ett stiligt par, men Martin slog snart ner romansryktena.

– Det roliga är att vi har inte umgåtts så mycket men de gångerna vi har umgåtts så har det synts, sa Martin Melin till Hänt.

Han förklarade vidare att han och Martina känt varandra i över tio år, genom hans exfru Camilla Läckberg, 45, och att han nu hjälper Martina med research till en bok, eftersom hon behöver hjälp från en polis.

Och visst syns det när Martina och Martin umgås. I dagarna dök Martina återigen upp i sin tv-kollegas flöde. Men den här gången var de inte ensamma.

Annons

På party with a view”, skriver Martin till en bild där han syns med ett femtontal personer. Däribland Jessica Wahlgren, 45, Ola Rapace, 48, och Martina Haag.

Martin svarar på kritiken

Men bilden har mött starka reaktioner.

”Alltså, varför ‘måste’ man träffas i rådande tider med restriktioner. Gör som oss andra och håll er hemma. Där hölls det sannerligen inga avstånd”, skriver en följare.

”För första gången besviken på Martin. Det handlar också om påverkan på andra med att lägga upp…”, skriver en annan.

Martin bemöter flera av kommentarerna. Han skriver bland annat att alla i sällskapet haft covid-19 eller har antikroppar.

En följare skriver kort: ”Signalvärde, signalvärde, signalvärde…”, något som Martin också bemöter.

”Fast någonstans måste vi också visa att jorden inte går under. Att det kommer bli bra. Och att det GÅR att leva. Om man tänker sig för. Det är lika viktigt. Se bara hur många som far illa av tvingad isolering och avsaknad av vanligt liv. Många som mår dåligt. Det är viktigt att visa att vi är på väg mot normala tider. Att bara skrämma och måla fan på väggen gör det bara värre. Tycker jag.”

Martin Melin får även medhåll av flera.

”Herregud.. Varför kan inte folk göra som dom alltid annars gör. Sköta sig själv och skita i andra”.

FOTO: TT

Annons