LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Martin Melin om hur han uppfostrar dottern Fanny Melin

29 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Martin-Melin
Martin Melin och dottern Fanny har en väldigt nära relation.
I ett ärligt inlägg på Instagram öppnar Martin nu upp om sina tankar kring uppfostran och vad som är bäst för dottern.
”Viktigt att ha humor”, skriver han.
Annons

Camilla Läckberg och Martin MelinBrand logo
Camilla Läckberg och Martin Melin

Martin Melin, 53, är polisen som blev känd för svenska folket när han 1997 vann den första säsongen av Robinson. Sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset genom att bland annat skriva böcker och medverka i olika tv-program i sin yrkesroll som polis.

Kändisskapet skadades inte heller när han gifte sig med deckardrottningen Camilla Läckberg, 46. Under deras tid tillsammans fick de sonen Charlie, men efter några år som gifta valde de till slut att gå skilda vägar. Men trots att kärlekssagan är över är de idag bra vänner, och det verkar gälla polisen och alla hans exfruar.

Några år innan Martin träffade Camilla var han nämligen gift med Christina Melin, som han har barnen Felix och Fanny med. Även de har en god relation, och på Martins sociala medier brukar han flitigt dela med sig när han hänger med barnen.

Beslutet för dottern Fanny Melin

För de som följer Martin Melin på sociala medier är det ingen som har missat att han är nära sin 17-åriga dotter Fanny, och i ett inlägg på Instagram berättar han nu om sina tankar kring uppfostran och vad som är det bästa för ens barn. Under en bild på honom och Fanny skriver han:

 

”Min dotter. Visst vill man som förälder alltid sina barn det bästa. Så är det. Men vad är då ”det bästa?” I mitt fall handlar det inte om bra betyg i skolan. Där har jag noll press på dom. ”Bli godkända”, säger jag.”

Annons

Han fortsätter.

”Istället försöker jag uppfostra dom att bli ”goda människor”, ni vet; respektera andra människor, var ödmjuk, mobba inte, och så vidare. Och så har jag i tidig ålder introducerat dom till humorn. Det är viktigt att ha humor, att kunna förstå humor. Jag tycker alltid det är tråkigt att umgås med folk som saknar humor. Och jag tycker ofta lite synd om dom. Att inte kunna se ironi eller sarkasm – det måste ju vara jättetråkigt. Eller så fattar dom inte att dom inte fattar. Bara tycker alla andra är idiotier. Haha.”

Och i kommentarsfältet är det många som delar hans tankar.

”Humor är viktigt. Dessa unga pinglor med höga krav på sig själva. Kämpar med min tonåring att hon duger på alla plan och att hon kommer ta världen med storm bara hon är sig själv”, skriver en följare.

”Hade inte kunnat beskriva det bättre själv hur jag uppfostrar 2 grabbar 16-17år. Godkända, humor, ironi o idrott”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram 

Annons