ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Martin Larsson i Robinson 2022

13 okt, 2022 
MARTIN LARSSON, ROBINSON 2022
Martin Larsson gjorde entré i det första avsnittet av Robinson men skickades då till Gränslandet. Känner du igen Martin från tidigare? Det är i så fall inte så konstigt...
Annons
Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"Brand logo
Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"

En ny säsong av Robinson har haft premiär och denna gång befinner sig deltagarna i Malackasundet i Malaysia.

En person som fick ett abrupt slut i Robinson-gänget var Martin Larsson, 24. I det första momentet skulle lagledarna välja ut vilka deltagare de ville ha i sina lag.

– Alltså ju längre tiden gick och en försvann, en till försvann, så blev jag ju mer och mer orolig. Men ändå hade jag tanken att jag kommer ändå inte bli vald sist, jag är väl inte svagast av alla?, sa Martin i programmet.

När lagledarna hade gjort sina val stod det till slut klart att det var Martin och Andreas Haraldsson, 29, som var kvar.

– Martin och Andreas, ni tvingas lämna Robinson redan idag, sa programledaren Petra Malm i programmet.

Annons

Martin och Andreas skickas till Gränslandet

Som tur är var resan inte över där utan Martin och Andreas fick veta att de får en ny chans i Gränslandet! I Gränslandet kan man tävla sig tillbaka in i Robinson.

Något som många kanske inte visste om Martin är att han är väldigt känd på Tiktok. När hans följare fick veta att han åkte ut så pass tidigt ur Robinson blev det stor besvikelse bland kommentarerna.

”Blev jätteledsen när du åkte”, skriver en person.

”Tyckte faktiskt det var fel, ingen ska åka ut i första avsnittet”, skriver en annan.

När Hänt når Martin berättar han att han är medveten om att följarna blev besvikna.

”När jag senare la ut en video från första dagen i Robinson, där jag och Andreas senare åker, var det många som uttryckte sin besvikelse och tyckte det var tråkigt eftersom de sett fram mot att se mig.”, skriver han till Hänt.

Därför känner du igen Martin Larsson i Robinson 2022

På Tiktok heter Martin @themartinlarsson och har över 57 000 följare och 1,1 miljoner likes. Han gör mycket reaktionsvideos som uppskattas starkt av följarna. Med andra ord är det inte särskilt konstigt om man känner igen Martin. Även i Robinson var det en deltagare som kände igen honom från tidigare.

Annons

”Jag vet att det var en deltagare som sa till mig att han hade sett mig på TikTok innan och kände igen mig. Och det var den enda (vad jag fick höra iallafall). Jag kommer ihåg att jag tyckte det var rätt skönt att typ ingen kände ingen en eftersom inga då skulle ha förutfattade meningar om en.”, förklarar Martin för Hänt.

Men det är faktiskt inte bara på det egna Tiktok-kontot som Martin syns till. Även på ICA Brottbyhallens Tiktok är han en viktig roll och syns ofta till på butikens Tiktok.

”Jag har titeln Mediekreatör, det vill säga tar hand om butikens sociala medier”, förklarar han för Hänt.

@icabrottbyhallen

Äntligen kanelbullens dag. Hur många bullar kommer du äta idag? 😋 #kanelbullensdag

♬ originalljud - ICA Brottbyhallen

FOTO: TV4

Annons