nyhetsmorgon

Martin Järborg saknades i Nyhetsmorgon – försvann från sändningen

Martin och Maria under Nyhetsmorgon

Duon Marin Järborg och Maria Forsblom styrde skutan i Nyhetsmorgon under gårdagen.
Men plötsligt saknades Martin i tv-rutan.
Här är förklaringen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Forsbloms framtidsbesked för Secret Song Sverige
0:41

Efter reklamen: Maria Forsbloms framtidsbesked för Secret Song Sverige

(0:41)

Slå på ljud

Nyhetsmorgon är TV4:s långkörare som kommit att bli mycket uppskattad genom åren. Programmet är även kända för sina programledarpar och ett av dessa är just Maria Forsblom och Martin Järborg.

Men när de under gårdagen ledde programmet saknades plötsligt Martin och Maria Forsblom fick avsluta sändningen själv. Här är orsaken varför!

Martin Järborg försvann från sändningen: ”Dansar i kulissen nu”

Det var precis i slutet av Nyhetsmorgon, strax innan tolv som Maria Forsblom berättade att Martin inte var närvarande och hon fick därav avsluta sändningen själv.

Anledningen var på grund av att Martin befann sig i kulisserna för att titta på artisten Rihannas uppträdande under Super Bowl.

TV4 valde att visa framträdandet som avslutning och Maria var även med Martin i kulisserna för att ta del av showen.

– Wow, säger jag. Hon kan vicka på en hand och det blir coolt. Kanske inte några överraskningar men fem solar för framträdandet, säger Maria Forsblom om showen och avslutar:

– Martin tyckte det var så bra att han dansar i kulissen just nu. Han hade inte ens tid att komma hit. Men tillsammans tackar vi ändå för att ni var med oss, hela vägen fram till lunchnyheterna. Vill ni så ses vi igen imorgon, ha en fortsatt fin måndag!

När Hänt når Maria berättar hon att Martin hälsar att han stod och pratade med meteorologen Madeleine i kulisserna om vindkraft. Ibland hinner man inte tillbaka till studion helt enkelt!

”Haha, ja det blev inte riktigt som tänkt. Vi har många tider att hålla och ibland hinner man inte tillbaka till studion i tid. Men Martin hälsar att han och vår meteorolog Madeleine hade ett väldigt intressant samtal om vindkraft när vi andra avslutade programmet.”, skriver Maria Forsblom till Hänt.

Maria pekar förbi sin vänstra axel och säger att Martin befinner sig kvar i kulisserna.

FOTO: TV4

Maria Forsblom om att jobba med Martin Järborg i Nyhetsmorgon

Att programledarna i Nyhetsmorgon har nära relation till varandra råder det ingen tvekan om. De beskriver varandra som en ”stor familj”. I en tidigare intervju med Hänt har Maria berättat att Martin är helt fantastisk.

– Det har vi. Det är mest tack vare honom eftersom han är den roliga av oss två, tycker jag. Han är helt fantastisk och jag är så glad att jag får jobba med honom. Nu har vi jobbat ihop i tre månader och jag kan helt ärligt säga att det inte har gått en enda morgon utan att jag har skrattat innan klockan slagit 05.00, sa Maria 2020 till Hänt.

Hänt har sökt Maria Forsblom.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN