e-type

Martin ”E-type” Eriksson svarar – därför har han alltid haft långt hår

MArtin Eriksson.

Den folkkära artisten Martin E-type Eriksson är känd för sin långa frisyr.
Nu avslöjar han varför han alltid har haft långt hår och varför han inte tänker klippa det.
Håkan Hemlin och hustrun Heidis nya familjelycka
0:23

Efter reklamen: Håkan Hemlin och hustrun Heidis nya familjelycka

(0:23)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin E-type Eriksson, slog igenom redan i slutet av 80-talet och flera av hans hits har varit en stor succé. Genom åren har han släppt hits som This is the way, Life och Here I go again och turnerat runt om i världen.

De flesta har nog dansat till någon av hans låtar och hans musik fortsätter bara att göra en stor succé. Sedan dess har artisten släppt flera nya hits och medverkat i olika tv-program.

Martin ”E-type” Eriksson svarar på det alla undrar över

Men det är inte bara musiken som flera fans känner igen E-type vid. Något som är en signaturlook för artisten är hans långa hår. Genom alla dessa år är det inte ofta vi har sett han i uppsatt hår utan han har låtit det långa bruna svallet hänga fritt.

Nyligen när Martin gästade flickvännen Melinda Jacobs podcast Familjärt, berättade han varför han alltid har behållt det långa håret, något som sajten Nöjeslivet var först med att rapportera om.

– Det var idolerna som formade mig, och det är det som gör att jag fortfarande är långhårig, sa han i podden och fortsatte berätta om Idolerna:

– Det är Sweet och Kiss såklart. Sweet, eller Brian Connolly som var sångare där, var min stora idol. Och Bob Marley. Jag har haft många idoler, men inte så att man blir galen.

Martin ”E-type” Erikssons glädjebesked med Melinda Jacobs

Idag har Martin Eriksson hittat kärleken i Melinda Jacobs – efter nyheten kom ut att de hade funnit varandra så har bara kärleken blomstrat.

Martin friade till Melinda i höstas och nyligen kunde de välkomna deras första gemensamma barn till världen. Deras lilla dotter Izadora Elisabeth Esmeralda.

Det var i ett Instagram-inlägg som paret kunde bekräfta den stora lyckan. På bilden kunde vi se Martin och Melinda med deras lilla dotter och i bildtexten avslöjade de att dottern ska heta Izadora.

FOTO: Hans Shimoda/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN