Martin Björk avslöjar sanningen: Därför tog det slut med Lena Ph

Martin Björk och Lena Philipsson var ett par i fyra år. Nu berättar Martin Björk den verkliga orsaken till att kärleksrelationen tog slut.

Martin Björk, 45, är känd både från skådespelarscenen, reklamvärlden och som radiopratare. Nu ser vi honom i ännu ett nytt sammanhang när han axlar rollen som programledare för den nya dokusåpan “Are You The One” på TV3.

– Jag ringde till kanalen och tjatade som vanligt, haha, skämtar han och fortsätter:

– Nej, men jag fick en fråga av programchefen på MTG när jag som minst anade det. Jag blev väldigt glad och smickrad, det var inte så mycket att fundera över, berättar Martin för Hänt.se.

Men det är inte bara jobbfronten som går bra för Martin Björk just nu. Innan jul bekräftade han att han träffat kärleken i Sara Arvidsson, 30. På Instagram postade han en bild med några presenter som han fått från Sara, och taggade henne i texten: “Tack älskling för att du överraskade med fina paket på min födelsedag hela vägen från Sverige till Thailand. Love you”. 

https://www.instagram.com/p/BbPFa6jh_dy/?utm_source=ig_embed

Efter det har han postat flera bilder på sin kärlek.

Men Martin har inte alltid haft det lätt i kärlekslivet. För Hänt.se öppnar han upp om sin historia med flera uppbrott. Bland annat från artisten Lena Philipsson, som han var tillsammans med i fyra år.

– Jag tror att jag inte varit helt redo att sluta tänka att ”gräset är grönare på andra sidan” och hängt upp mig på fel saker, skapat problem som kanske inte är problem. För man tror att man ska hitta någon sorts perfektion som inte finns och existerar.

Varför tog det slut mellan Lena och dig då?

– För det jag var inne på, man är ett i skede i livet när man inte får ihop det på det sättet man har tänkt sig. Och en person har en vision av hur man vill ha det och en annan har en annan. Vi fick bara inte ihop det. 

Det märks att Martin genomgått en resa under de senaste åren, och hans syn har förändrats på livet.

– Jag började hitta mig själv runt 2007 och framåt men jag är den bästa versionen av mig själv just nu, som jag trivs med, berättar han för Hänt.se.

Programmet “Are You The One” har premiär på TV3 den 26 februari. 

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan: Tv-frun Åsa Vesterlund kär i ny plastikkirurg

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan från Lena PH – Holknekt har gift sig med 15 år yngre kärleken

FOTO: Ibl