Artikeln innehåller reklamlänkar

Martin Almgrens viktresa – orden om tuffa utmaningen: ”Ingen återvändo”

Martin Almgren om sin viktresa

Den forne Idol-vinnaren Martin Almgren berättar nu om den resa mot ett hälsosammare liv som han har framför sig. ”Jag vet ej om jag ska skratta eller gråta!”, skriver Martin inför sin utmaning.

Martin Almgren slog igenom när han vann Idol 2015, och efter hans medverkan i det populära programmet på TV4 såg vi honom tävla med bidraget ”A bitter lullaby” i årets Melodifestival. Han tog sig till final men hamnade slutligen på en åttonde plats när tävlingens resultat stod klart.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Efter sin iMello-premiär har han bestämt sig för att ta tag i sin hälsa, efter lite påtryckningar från vännen Josefin Glenmark. I en 90 dagar-utmaning ska Martin Almgren försöka gå ner i vikt och där med också börja leva ett sundare och hälsosammare liv.

Ärligt talat vet jag inte om jag kommer klara detta! Jag har försökt förut och då pajjat det, men tillskillnad från dom andra gångerna tänker jag nu skynda långsamt. Dessutom känns det som jag får rätt verktyg för att lyckas!!! Så beach 2025 here I come!!!! hahaha”, skriver Martin Almgren på sin Instagram.

Planen är alltså att inte att bara göra någonting för stunden – utan att det hela ska ske med ett långsiktigt tänk.

Nu finns det ingen återvändo och vet ni. Jag vet ej om jag ska skratta eller gråta!”, skriver Martin Almgren och fortsätter:

PS JAG GÖR INTE DETTA FÖR DET ÄR KUL. JAG GÖR DET FÖR JAG MÅSTE!

Bland kommentarerna får han peppande hälsningar från sina fans.

”Du kommer greja det bara du behåller lite jävlarannama på vägen”, skriver en.

”Lycka till! Strongt gjort! Du grejar det”, skriver en till.

”Skynda långsamt låter alldeles perfekt för att på sikt få en ny hållbar livsstil med sundare vanor. Jag önskar dig all lycka till!”, skriver ännu en.

https://www.youtube.com/watch?v=3jQahqe42oU

LÄS OCKSÅ: Kalle Moreaus visar upp resultatet efter viktresan i Biggest Loser VIP: ”Fantastiskt”

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: Ibl, Hänt TV

SENASTE NYTT!