TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mårten Andersson förlovad: ”Gråter tårar av kärlek”

16 okt, 2017 
Mårten Andersson har förlovat sig med flickvännen Stanislava Cvetkovic. – Den mest fantastiska person jag någonsin har mött sa precis ja till att bli min hustru, skriver Mårten på Instagram.
Annons

De ensamma åren är över! Komikern Mårten Andersson, 42, har förlovat sig med flickvännen Stanislava Cvetkovic, 29. Det avslöjar han på Instagram, med en bild där han och Stanislava glatt visar upp förlovningsringen på henne finger.

”Den mest fantastiska person jag någonsin har mött sa precis ja till att bli min hustru. Vi skrattar båda två och gråter tårar av kärlek, tacksamhet, förväntansfulla, och lycka på samma gång”, skriver Mårten till bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Som komiker har han det sällan tråkigt på jobbet – men annat var det med privatlivet.  I alla fall fram tills för två år sedan då han träffade Stanislava, när båda befann sig på semester i Mexiko.

– Vi hängde bara tre dagar i Mexiko, men höll kontakten via Skype och bestämde oss ganska snabbt för att träffas igen. Jag förstod att hon, som hatar snö, menade allvar när hon åkte från Belgrad till Åre för att träffa mig, berättade Mårten för Aftonbladets Klick i december förra året.

När bröllopet äger rum är än så länge hemligt.

Foto: IBL, Instagram

Annons