Mårten Andersson förlovad: ”Gråter tårar av kärlek”

Mårten Andersson har förlovat sig med flickvännen Stanislava Cvetkovic. – Den mest fantastiska person jag någonsin har mött sa precis ja till att bli min hustru, skriver Mårten på Instagram.

De ensamma åren är över! Komikern Mårten Andersson, 42, har förlovat sig med flickvännen Stanislava Cvetkovic, 29. Det avslöjar han på Instagram, med en bild där han och Stanislava glatt visar upp förlovningsringen på henne finger.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

”Den mest fantastiska person jag någonsin har mött sa precis ja till att bli min hustru. Vi skrattar båda två och gråter tårar av kärlek, tacksamhet, förväntansfulla, och lycka på samma gång”, skriver Mårten till bilden.

Som komiker har han det sällan tråkigt på jobbet – men annat var det med privatlivet.  I alla fall fram tills för två år sedan då han träffade Stanislava, när båda befann sig på semester i Mexiko.

– Vi hängde bara tre dagar i Mexiko, men höll kontakten via Skype och bestämde oss ganska snabbt för att träffas igen. Jag förstod att hon, som hatar snö, menade allvar när hon åkte från Belgrad till Åre för att träffa mig, berättade Mårten för Aftonbladets Klick i december förra året.

När bröllopet äger rum är än så länge hemligt.

LÄS OCKSÅ: Svenska Hollywood-stjärnan har förlovat sig: ”Jag sa ja”

LÄS OCKSÅ: Tv-parets hemliga förlovning – vännen bryter tystnaden om deras relation

Foto: IBL, Instagram

Senaste nytt