TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Schenkenbergs kärleksbesked: "Vill bilda familj"

03 dec, 2017 
AvLotta Gray
Supermodellen Marcus Schenkenberg släpper bok och letar efter kvinnan i sitt liv. Nu berättar han om längtan efter att bli tre.
Annons

Han var en av 90-talets största manliga modeller och tapetserade  de flesta flickrum med sin heta blick. Superhunken Marcus Schenkenberg, 49, har förfört hundratals kvinnor med sin superkropp och mörka drag, men nu återvänder han från glamouren och bosätter sig i Stockholm. Dessutom, och lyssna nu, letar han efter kvinnan i sitt liv, berättar han för Hänt på ett event.

– Jag bor i Stockholm sedan ett halvår tillbaka och jag ligger fortfarande på min agentur Mikas. Just nu håller jag faktisk på med min självbiografi. Jag har skrivit dagbok sedan jag var 16 så det finns mycket material och en del jobbiga historier att hämta ifrån.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han har tidigare varit tillsammans med Pamela Anderson, 50, och under sin ”Let’s Dance” medverkan kopplats ihop med Pernilla Wahlgren, 49, där de båda medverkade  2012 och lär ha haft en het, sexuell relation.  Men nu letar han med ljus och lykta efter någon att stadga sig med.

– Jag vill bilda familj, just nu är jag singel men känner mig mogen och redo för att träffa någon. Och barn? Gärna om det skulle vara möjligt, fortsätter han.

Foto: IBL

 

Annons