LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marko Lehtosalo avslöjar sanningen om sin pappa – efter alla frågor

28 mar, 2024 
Marko "Markoolio" Lehtosalo växte upp med sin mamma Irma.
Pappan var inte närvarande och nu berättar Marko hur det varit för honom egentligen.
– Det är ju svårt att sakna någonting du inte vet vad det är, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Irma Lehtosalos om säsong två av Marko & Irma: ”Vi har börjat spela in”Brand logo
Irma Lehtosalos om säsong två av Marko & Irma: ”Vi har börjat spela in”

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 49, och hans mamma Irma Lehtosalo, 68, är högaktuella med sin realityserie Marko & Irma. Efter förra årets dunder-succé var det nästan givet att det skulle bli en säsong till.

– Det känns jättekul! Vi hade väldigt roligt när vi spelade in förra säsongen. Så vi är väldigt glada över att det blir en säsong till, sa Marko i ett pressmeddelande när det avslöjades att det blir en säsong två.

I den här säsongen ligger fokus på att fixa till Irmas trädgård, som blev ganska skadad efter alla byggen i första säsongen. Dessutom ska det byggas altan, pool, hundgård och en friggebod.

Markos ärliga ord om att vara pappa

Men i vanlig ordning hinner Marko och Irma också hitta på roliga saker mellan varven. I veckans avsnitt var de på plats på en höghöjdsbana med Markos barn.

Annons

– Marko är jättebra pappa, han är jätte-kärleksfull. Marko älskar sina barn jättemycket. De är det viktigaste för honom, förklarar Irma.

Marko berättar också i avsnittet att hans barn är alltid högsta prio.

– Jag tror att jag är en ganska bra pappa, har ju barnasinnet kvar och sådär. Jag vill ju att mina barn ska ha det bra och jag älskar ju det här med att skjutsa till träningar och sådant. Alltså göra mycket saker som inte jag själv fick hjälp med.

Markos ord om sin pappa: ”Han lämnade ju oss”

Markos pappa ska ha lämnat honom redan när han var bebis, något som såklart lämnat sina spår.

– Jag vet ju inte hur det är att växa upp med en pappa. Han lämnade ju oss strax efter vi kom från Finland så jag var ju bara åtta månader gammal, säger Marko och fortsätter:

– Till och med när morsan gick förbi med mig i en barnvagn så hade han mött oss med sin nya kvinna så hade han inte ens hälsat på morsan. Inte ens tittat ner i barnvagnen och då kände jag såhär “Okej, fine!”.

Annons

Pappan ska sedan ha försökt ta kontakt med Marko, men då var det kört.

– Han tog ju kontakt med mig första gången när jag var 15 och det som jag kände då var ju att tåget hade lämnat perrongen. Det var liksom för sent, jag hade behövt honom mycket tidigare i mitt liv. Folk frågar om jag saknar att jag inte hade en pappa. Men det är ju svårt att sakna någonting du inte vet vad det är, så jag vet inte. Jag har ingen aning, säger Marko och konstaterar:

– Men en sak som är säker är ju att jag inte kommer göra om samma misstag. Utan jag kommer alltid finnas här för mina barn.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons