Markoolios familjelycka med barnen

Markoolio har inte velat kommentera uppbrottet från hustrun Jessica.
Men nu visar han upp lyckan med barnen.
”Krämar ur det sista”, skriver Markoolio på Instagram.


År 2020 har varit ett tufft år för Marko ”Markoolio” Lethsalo, 45. I början av året meddelade Rix Morronzoo-kollegorna Roger Nordin och Laila Bagge att Markoolio ställt in alla vårens jobb eftersom han blivit utmattad efter en intensiv höst.

Och så i april gick hans nära vän Adam Alsing bort, bara 51 år gammal, efter att ha drabbats av corona.

“Kommer sakna dig för alltid min vän. Min själ gick sönder idag”, skrev Markoolio på sin Instagram efter att han fått dödsbeskedet.

Bara månaden innan hade han och Jessica Westergård valt att gå skilda vägar efter sex års äktenskap. Aftonbladet rapporterade då att de ansökt om äktenskapsskillnad redan i januari. När tidningen nådde Jessica ville hon inte kommentera uppbrottet, utan hänvisade istället till Marko. Men inte heller han har velat prata om uppbrottet.

Markoolio träffade Jessica 2008 när han anställde henne som personlig tränare. Det som började med att Markoolio helt enkelt ville komma i form slutade med kärlek, och fem år senare valde han att fria till Jessica i direktsänd radio. Paret gifte sig 2014 i Gustavsbergs kyrka, med flera kända gäster inbjudna. Däribland Sanna Nielsen, Renée Nyberg och David Helenius.

Under sina år ihop fick de barnen Moa, 10, Melker, 8, och Majken, 5.

Markoolios resa med familjen

Trots att Markoolio inte valt att inte kommentera skilsmässan har saker i hans liv börjat rulla på som vanligt. Han är tillbaka på Rix Morronzoo och han verkar också peppad på att börja uppträda igen. I slutet av juli laddade han upp ett Instagramklipp från när han uppträdde på Emmabodafestivalen för två år sedan.

”Fan vad sugen man är på att koma ut och giga igen! Perkele”, skriver han till inlägget.

Trots att Markoolio ännu inte kommenterat uppbrottet från Jessica, uppdaterar han sina Instagramföljare om familjelivet i allmänhet. I hans flöde kan man se hur han firat sin son Melker, som fyllde åtta år i början av juli. Snart är det dags att gå tillbaka på jobbet, men Markoolio passar på att njuta till fullo av de sista sommardagarna med barnen. Nu ger han sig nämligen ut på husbilssemester till västkusten.

”Alla inpackade och klara. 0600 går husbilen mot bästkusten. Livrädd, ser inget bakåt. Krämar ur det sista ur sommarlovet!”, skriver Markoolio på Instagram.

På sina Instastories bjuder han även sina följare på en rundvandring i husbilen. Dessutom berättar han om det självklara klädvalet när man ska till västkusten.

”Alltid ananasskjortan när man semestrar med husbil. Mot västkusten!”, skriver Markoolio till en bild på sig själv – i just ananasskjorta.

FOTO: TT, Instagram