LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Markoolio ändrar sitt utseende – nya bilderna visar

28 jan, 2024 
Marko Lehtosalo var på ett stort födelsedagsfirande i helgen.
På plats fanns en tatuerare och någon som ”gaddade” sig var Markoolio.
Här är hans nya tatuering!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Irma Lehtosalos stora chock – därför missar de firandetBrand logo
Irma Lehtosalos stora chock – därför missar de firandet

Förra året för Marko Lehtosalo ”Markoolio” var succé. Programmet Marko & Irma var ett format som svenska folket älskade och till våren kommer säsong 2 till tv-rutan. Duon fick även äran att leda Smartare än en femteklassare ihop och mamma Irma har blivit en stor favorit på Instagram.

Markoolio visar upp ändringen med utseendet – detaljen chockar

Marko gillar även att experimentera med utseendet och nyligen fångades han på bild där en helt ny detalj avslöjades. Det är Camilla Läckbergs man Simon Sköld som har delat med sig av flera storys på Instagram från ett 50-årsfirande. På plats fanns en tatuerare som tatuerade både Simon och Marko.

Annons

Simon visar upp sin nya tatuering på vaden och Marko har tatuerat sig på bröstet. Duon har även valt att göra likadana tatueringar, en varsin helikopter.

Annons
Annons

När Hänt når Simon Sköld kan han berätta om den galna kvällen:

”Ja de blev ett minne. Vet inte riktigt varför de blev en helikopter, jag har redan en massa tatueringar så tycker det är ett roligt minne. Födelsedagsbarnet Mattias Banker gjorde också en, så vad jag vet blev vi 4:a som gjorde samma”

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons