Marko Markoolio Lehtosalos relation till Maria Montazami

Marko Lehtosalo och Maria Montazami

Marko Markoolio Lehtosalo la nyligen upp en hyllning till Maria Montazami på Instagram.
Här är sanningen bakom det kärleksfulla inlägget – och deras okända relation till varandra.

2020 har varit ett turbulent år för artisten Marko Markoolio Lehtosalos, 45, del. I mars avslöjade han att han och Jessica Westergård, 36, bestämt sig för att gå skilda vägar efter sex år som äkta makar. Det forna paret har barnen MoaMelker, och Majken tillsammans.

Inte nog med skilsmässan, Marko beslutade sig även för att ta en paus från alla sina uppdrag på grund av  “privata problem”. Han försvann då från radioprogrammet Rix Morronzoo, där han tillsammans med Laila Bagge och Rober Nordin annars brukar vara med.

Marko har valt att inte kommentera skilsmässan eller jobbpausen ytterligare men på Instagram har följarna kunnat se att han isolerat sig från omvärlden och gett sig ut på ripjakt i Norrland.

Marko Lehtosalos kärleksbesked

I juni gästade Marko Lehtosalo Anis don Deminas, 27, Youtube-kanal. I videon frågar Anis Marko ifall han har en partner.

– Jag är singel nu. Jag har valt att leva ensam, svarade artisten då.

Han berättade även att barnen bor hos honom varannan vecka. När Marko är ensam brukar han spela en del tv-spel och ta det lugnt, men när det är barnvecka är han mer noga med rutinerna. Att vara singel verkar passa Marko bra just nu.

– Det rätt skönt att vara själv också. Fast det är ett misslyckande ändå någonstans, men skitsamma!, säger han i videon.

Hyllningen till Maria Montazami

Trots att det inte händer någonting på kärleksfronten just nu för Markos del verkar det som att han har gjort en del framsteg när det kommer till sin psykiska hälsa. Han har nu återigen börjat dyka upp i Rix Morronzoo.

När han i juni gästade programmet bestämde Laila och Roger att de skulle ta över Markos Instagram och lägga upp ett inlägg åt honom. Ett par minuter senare dök en bild på Maria Montazami, 54, upp på hans konto.

”Tack för den livsenergi du ger mig, du är en riktig förebild”, skriver de intill bilden.

I kommentarsfältet verkar det som att en de flesta följare har lyssnat på radioprogrammet och hänger med på att det inte är han själv som har lagt upp inlägget.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Maria och Markoolios relation

Men även om den fina hyllningen till Maria Montazami kanske inte var helhjärtad så är Marko och Maria inte främlingar för varandra. De var nämligen båda med och tävlade i Let’s dance 2013.

Tillsammans med sin danspartner Cecilia Ehrling knep Marko förstaplatsen i programmet, medan Maria och Kristjan Lootus landade på en bronsplacering. Det verkar inte som att Maria tog förlusten speciellt hårt.

– Jag är inte avundsjuk på Markoolio och Oscar som ska gå igenom nästa vecka. De kommer att träna så de blöder, sade Maria Montazami till Aftonbladet.

FOTO: Naina Helén Jåma / TT, Anna Tärnhuvud/Aftonbladet/TT