TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marko Markoolio Lehtosalos nya besked efter succén i Rix Morronzoo

23 jun, 2020 
AvLovisa Ström
Markoolio bryter tystnaden om framtiden – efter plötsliga skilsmässan från Jessica
Det var i våras det blev känt att Marko "Markoolio" Lehtosalo och hustrun Jessica Westergård Lehtosalo gått skilda vägar.
Sedan dess har det varit tyst från båda hållen.
Nu berättar Marko om sitt stora glädjebesked efter skilsmässan.
Annons
Allt om Marko “Markoolio” LethsaloBrand logo
Allt om Marko “Markoolio” Lethsalo

Marko “Markoolio” Lehtosalo, 45, är ett av Sveriges mest kända namn och har minst sagt många strängar på sin lyra. Genom åren har han lyckats titulera sig som både artist, låtskrivare, skådespelare och komiker, och hans egna låtar som Vi drar till fjällen och Mera mål har sjungits av både barn och vuxna genom hela landet.

Men trots stora framgångar i karriären, har det varit ett väldigt tufft år för Marko på ett privat plan. Förutom skilsmässan från hustrun Jessica Westergård Lehtosalo, 36, har han även förlorat sin nära vän Adam Alsing. Men nu kommer han för första gången på länge med glädjande besked.

Tuffa tiden efter skilsmässan

Marko och Jessicas relation började under 2008 då Jessica var anställd som personlig tränare till Marko. Men ganska snart byttes jobbrelationen ut till kärlek och inte långt därefter valde de att göra slag i saken och bli ett par. Fem år senare tog Marko det stora steget att fråga om Jessica ville dela resten av sitt liv med honom – i direktsänd radio.

Annons

Det var i radioprogrammet Rix Morronzoo, där Marko är programledare, som frieriet ägde rum och Jessica tvekade inte en sekund innan hon svarade ja. Kärleksparet blev sedan man och hustru i Gustavsbergs kyrka ute på Värmdö och ceremonin blev både romantisk och kändistät med gäster som Sonja Aldén, 42, Sanna Nielsen, 35, Peter Magnusson, 45, Renée Nyberg, 54, och David Hellenius, 46.

Men så i våras kom det tråkiga beskedet att paret hade lämnat in en ansökan om äktenskapsskillnad i januari i år, och gått skilda vägar.

Det stora glädjebeskedet

Men efter regn kommer solsken, för nu verkar vindarna äntligen vända för artisten efter hans minst sagt tuffa tid. Det var under midsommarhelgen som han på sin Instagram kom med glädjande besked till sina följare. Under en bild på honom och alla hans radiokollegor, så som Laila Bagge, 47 och Roger Nordin, 43, avslöjar han:

Annons

“Glad midsommar. Fick förtroende att få komma tillbaka till Rixmorronzoo i höst också. Tack för denna säsong.”

Och det verkar inte bara vara Marko som är glad över detta besked. I kommentarsfältet kryllar det nämligen av kommentarer som avslöjar att hans röst är mer än välkommen att höras i höst också.

“Var en jättebra vår Marko, alltid lika roligt och lyssna när du är med i Rizmorronzoo! Vad glad jag blir att du är med även i höst, kommer lyssna hela hösten också!”, skriver en.

Positiva kommentarer fortsätter hela vägen.

“Den bästa RixFm-dagen är fredag när du är med och Fredagslåten. Älskar att du visar så många sidor av dig själv”, skriver en annan.

FOTO: TT

Annons