Marko Markoolio Lehtosalos kärleksbesked månader efter skilsmässan

Marko Markoolio Lehtosalos kärleksbesked – månader efter plötsliga skilsmässan

Marko ”Markoolio” Lehtosalo har efter skilsmässan från Jessica Westergård varit mycket förtegen om sitt privatliv och allt runt omkring.
Men nu, i en Youtube-video, avslöjar Marko hur livet som varannan vecka- pappa fungerar för honom och att han faktiskt valt själv att leva ensam.

Det blev ingen lätt start på år 2020 för artisten Marko Markoolio Lehtosalo och den personliga tränaren Jessica Westergård. Efter att ha levt många år ihop valde de att gå skilda vägar i januari.

Markoolio - Marko Lehtosalo och Jessica Westergård

FOTO: Karin Törnblom/TT

Detta är något som Marko valt att inte gå in närmre på, men har däremot delat med sig av att han på senaste haft en riktigt tuff period med bland annat utbrändhet.

Frågestund hos Anis

I veckan så gästade Marko ingen mindre än Youtubern och artisten Anis don Deminas Youtube-kanal där de i videon antagit sig ett uppdrag. Kanske inte det enklaste då de ska försöka lösa folks olika problem.

Anis har fått in en del undringar från följarna om hur de ska gå vidare med sin bekymmer, något som både Marko och Anis verkar gå in fullhjärtat för att lösa.

Problemen kan handla bland annat om någon som råkat köra över sin mammas hund utan att erkänna det, och då undrar hur hen ska gå till väga nu. Eller en annan som har en pojkvän som är helt underbar, men när han sedan umgås med sina killkompisar blir han dryg. Hur ska hon hantera det?

Ja, det är ingen lätt match som Anis och Marko gett sig in på.

Marko och Anis

FOTO: Youtube

Marko ärliga ord om varannan vecka-livet

Några minuter in i videon läser Anis upp frågan:

– Hur får man en dejt med Anis?, något som Anis själv direkt skrattar bort med svaret ”Ingen aning”. Men därefter kastar Anis direkt över bollen till Marko och frågar:

– Hur får man en dejt med dig? Har du tjej?

– Jag är singel nu. Jag har valt att leva ensam, svarar Marko och fyller i att han spelar en del PS4. Han fortsätter:

– Jag är själv varannan vecka, sen har jag mina barn varannan vecka.

Marko förklarar att han spelar en del tv-spel de veckor han är ensam, men sedan när barnen kommer så är han en jättebra pappa.

– Är ganska dålig på rutiner. Så det är skönt när barnen kommer för då är det frukost, de ska göra sig i ordning och så, säger Marko och fortsätter:

– Men sen samtidigt så är det rätt skönt att vara själv också. Fast det är ett misslyckande ändå någonstans, men skitsamma!

FOTO: Pontus Orre/TT, Karin Törnblom/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Senaste nytt