ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mark Levengoods oväntade puss med Malin Baryard-Johnsson: ”Grattis”

09 nov, 2023 
MARK LEVENGOOD
Mark Levengood är inte bara älskad av svenska folket utan är också väldigt omtyckt bland sina vänner.
Nu har en puss fångats på bild!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i NyhetsmorgonBrand logo
Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i Nyhetsmorgon

Något som många kanske inte visste är att Mark Levengood, 59, är väldigt nära vän med författaren Henrik Johnsson, 51, som är gift med hoppryttaren Malin Baryard-Johnsson, 48. Nu har Henrik dessutom skrivit boken Guldet som handlar om när svenska hopplandslaget tog OS-guld i Tokyo 2021.

När Hänt nyligen träffade Henrik gav han ett par varma ord om sin vänskap med Mark – som sträcker sig hela 28 år tillbaka i tiden!

– Ja, vi har hörts så gott som varje dag sedan 1995. Jag har nu ett par, tre sådana kompisar som jag hörs av. Man hör av sig regelbundet, även om det inte är någonting. Och Mark och jag har ju då umgåtts mycket och har ju även jobbat en hel del ihop. Vi försöker göra det. Vi har en podd tillsammans också och ibland är vi konferenserare tillsammans. Så vi är oerhört nära varandra.

Annons

Mark Levengoods puss med Malin Baryard

Sedan 20 år tillbaka har Henrik haft Malin vid sin sida och eftersom Mark är så nära vän med Henrik har han också blivit vän med Malin. På releasefesten för Henriks bok Guldet fick vi se när Mark och Malin hälsade på varandra och det verkade vara ett kärt återseende!

– Hallå, hej Malin!, säger Mark.

De pussar varandra.

– Grattis, grattis igen!, utbrister Mark och syftar på boken Guldet, som till stor del handlar om Malin.

– Nej det är inte jag, det är min man, säger Malin och menar att det är ju Henrik som skrivit boken.

– Men du är ändå inblandad i det!, säger Mark.

Så blev Mark Levengood och Henrik Johnsson bästa vänner

Efteråt berättar Mark om pussen:

– Ja det är underbart. Vi är nära vänner, hon är gift med min bästa kompis Henrik.

Annons

Hur känner du och Henrik varandra egentligen?

– När vi träffades så jobbade Henrik i receptionen på tv-sporten och jag gjorde barnprogrammen. Vi träffades 1995 och blev bästa kompisar. Det är ett helt annat liv, säger Mark.

Mark har ju många strängar på sin lyra och kan bland annat titulera sig som författare, precis som Henrik. Mark har självklart läst Henriks nya bok och han beskriver den med värme:

– Ja det klart jag läst den. Den är jättefin, den är som en thriller, du kan inte lägga den ifrån dig. Och den engagerar! Alltså jag har inte en aning om detaljerna i ridsport men tydligen så är det väldigt viktigt att det är rätt typ av konstgräs på vägen från flygplanet till hangaren där de ska vara. Då känner man såhär "måtte nu konstgräset komma i tid" och så lyckas det liksom. Det är som att varje kapitel slutar med en cliffhanger och man vill alltid läsa ett kapitel till.

MARK LEVENGOOD

FOTO: TT

Annons