LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mark Levengoods ord om romansryktet – efter uppbrottet från Jonas Gardell

12 feb, 2023 
Mark Levengood SVT:s talkshow Carina Bergfeldt
Mark Levengood är nybliven singel!
Nu uttalar han sig om ett rykte med en ung avklädd man – efter att en bild spridits i sociala medier..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihopBrand logo
Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop

Mark Levengood och Jonas Gardell var under flera år ett av Sveriges mysigaste kändispar. Men kärlekssagan fick nyligen ett slut – då det forna paret gick ut på Instagram och meddelade att de nu mera bara är vänner.

Däremot ska de inte skilja sig utan ska fortsätta vara gifta och leva som vänner. Jonas förklarade även att de går i terapi och ska se var det leder:

”Vi har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner. Vi går i terapi och får se var det leder”, skrev Jonas på Instagram och la till:

”Jag berättar för att slippa smussla men i övrigt är detta helt privat och mycket smärtsamt. Vi kommer inte kommentera på något annat sätt, svara på frågor eller ge intervjuer och ber om respekt för detta. Men ni får gärna se på oss och vårt famlande med ömsint och kärleksfull blick

Mark Levengoods bild med avklädda mannen

Sedan dess har Jonas synts flitigt med diverse olika kända personer – och nu även Mark. Det var på QX-galan som han syntes med en avklädd man, tätt bredvid sig. Det var Sveriges mästerkock-profilen Jimmy Guo som la ut en bild på Mark och mannen och skrev:

Annons

”Mark Levengood och hans nya unga flamma (ni läste det här först)”

Marks svar om bilden – frågar efter mannens namn

Men det var tydligen ingen dejt eller något liknande – för nu uttalar sig Mark på Instagram om det hela. Med glimten i ögat skriver han:

”Ah…här är vad medierna kallar min ”nya unga flamma”. Ja, för all del…ska han bära så lite kläder mitt i vintern får han nog flamma med rätt kraftig låga. Men söt! Undrar vad han heter? Han dök upp, vi tog en selfie, och han försvann. Alla förhållanden varar väl inte för evigt.”

Hänt har sökt Mark Levengood.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons