LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marilyn Manson slagen i ansiktet på snabbmatsrestaurang: "Helt oprovocerat"

08 apr, 2015 
AvCharles Thulin
Marilyn Mansons sena middag efter sitt Kanada-gig blev inte som han tänkt sig. I stället för att äta burgare så fick han en knytnäve i plytet.
Annons

Marilyn Mansons, 46, påskhelg gick inte lugnt till. Efter ett gig i Kanada i lördags skulle han äta en sen middag på hamburgerkedjan Denny’s. Inne på restaurangen stötte världsstjärnan såklart på några fans som han började prata med. Det var då som en person helt oprovocerat gav sig på Manson och misshandlade honom.

– Han var vänlig mot alla. Han skrev autografer till fans och de som ville fick ta en bild med honom. Han pratade med en person som plötsligt slog till honom i ansiktet helt oprovocerat, säger vittnet Johnny Scott till Toronto Sun.

Soundwave Festival, Brisbane, Australia - 28 Feb 2015
Foto: All Over Press

Historierna går dock isär. Enligt andra uppgiftslämnare ska stjärnan själv ha bråkat.

– Efter vad vi har hört så hamnade Manson i ett bråk med en grupp vid ett bord, och han ska ha kallat killens flickvän för en bitch varpå mannen klappade till Manson, skriver TMZ.

Den lokala polismyndigheten har fastställt att tre personer var inblandade i ett bråk. Marilyn Manson har bestämt sig för att anmäla händelsen.

Den 10 juni gör Manson sin enda Sverige-spelning när han kommer till Gröna Lund.

Mer kändisnyheter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons