LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariette Hansson stoppad efter skandalen: ”Det är tragiskt”

08 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Mariette Hansson
Konsertturnén Sounds of Emotions i Börje Salmings minne slutade i bedrägeri.
En av de som skulle medverka var artisten Mariette.
– Det är tragiskt, säger hon via sin manager.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariettes mörkande om graviditeten under MelodifestivalenBrand logo
Mariettes mörkande om graviditeten under Melodifestivalen

Sounds of Emotions skulle hylla Börje Salming och stödja ALS-forskningen, men blev en skandal. Jon Henrik Fjällgrens före detta manager har förskingrat miljoner och såväl artister som fans har blivit lidande i bedrägerihärvan.

Jon Henrik fjällgrens manager har erkänt att det inte finns några pengar att betala tillbaka till biljettköparna.

– Jag hade tidigare ett kraftigt spelberoende och jag har fallit tillbaka i spelmissbruk. Det är dit pengarna har gått. Jag har levt under för stor stress under för lång tid och inte tagit ansvar för min sjukdom, så just nu är jag under behandling. Det är det som har hänt, sa mannen till Aftonbladet.

Mariette Hansson om det tragiska som hänt

Inte bara publiken har drabbats av det som har hänt. Mariette Hansson är en av artisterna som skulle ha medverkat i Sounds of Emotions.

– Det som har hänt är otroligt tråkigt för alla inblandade. Vi artister har sett fram emot Sounds of Emotions av flera anledningar. Det är alltid fantastiskt kul att få spela och möta publiken, och nu skulle vi dessutom hjälpa till att samla in pengar till den oerhört viktiga ALS-forskningen. Det är tragiskt att pengarna som skulle gå till någonting bra är borta, och publiken inte får det de betalt för, säger Mariette till Hänt via sin manager.

Annons

Mariette hoppas på hjälp från nya arrangörer

Enligt ett utskick från Tickster som står bakom biljettförsäljningen försöker man hitta en ny lösning för att kunna erbjuda nya datum för konserterna. Detta är även något Mariette hoppas på.

– Jag hoppas innerligt att turnéplanen kan få hjälp av nya arrangörer så att vi kan fullfölja dessa konserter, möta publiken och samla in pengar till ALS-forskningen till Börje Salmings minne, men som det ser ut just nu så vet vi artister inte mer än någon annan, berättar Mariette för Hänt via sin manager.

FOTO: TT

Annons