Artikeln innehåller reklamlänkar

Mariette avslöjar – hon är min nya flickvän: ”Jättekär”

Mariette Hanssons nya flickvän Amanda Oscarsson

Mariette Hansson har hittat kärleken igen. Nyligen firade hon och flickvännen Amanda Oscarsson 23 veckor som par. ”Jag är jättekär”, säger sångerskan.

Artisten Mariette Hanssons, 35, kärleksliv kom på tapeten under Melodifestivalen 2018. Då spekulerades det om att Mariette hittat tillbaka till sin ungdomskärlek Alisa Jasarevic, 34, som hon var tillsammans med under sin medverkan i Idol 2009. Mariette dementerade då romansryktena med exet.

– Jag är singel nu. Jag dejtar inte Alisa, men vi hänger ganska mycket. Hon är min sociala medier-ansvariga nu så hon är här, och min bästa vän sedan många år tillbaka, sa Mariette då till Hänt.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Vid den tiden, vilken var i början av året, hade sångerskan inga planer på att kasta sig ut i en ny relation.

– Jag dejtar mig själv nu. Jag letar inte efter kärleken, kommer den så kommer den. Jag trivs bra med mig själv, sa hon då.

Och nu verkar den äntligen ha kommit. Redan i somras hintade Mariette om att hon hade träffat någon, men ville inte avslöja mer än så. På Facebook har hon dock ändrat sin relationsstatus till ”i ett förhållande”. Nya flickvännen heter Amanda Oscarsson och bor, enligt hennes Facebook-profil, i Göteborg. När Hänt återigen träffade Mariette på Svenska hjältargalan berättar hon om kärlekslyckan.

– Den känns jättebra, jag är jättekär, säger hon.

Kompletterar varandra

På galan berättar Mariette att hon och Amanda nyligen firade 23 veckor som par, och att hon kvällen till ära har med sig flickvännen på galan.

– Vi är så lika men samtidigt så olika, vi kompletterar verkligen varandra på ett fint sätt. Ett förhållande handlar ju om kärlek, tillit och allt härligt där emellan och en av nycklarna är nog att man inte är för lika. Känslan av att vi redan hittat en balans är helt underbar! säger en lycklig Mariette.

Stort grattis till paret och till kärleken önskar vi på Hänt!

Se Mariette med sin nya flickvän här:

Mariette Hansson är kär och lycklig!

Mariette Hansson med sin tidigare flickvän Alisa Jasarevic.

På Svenska hjältargalan kom Mariette med sin nya flickvän Amanda Oscarsson.

LÄS MER: Mariette förkrossad efter upptäckten – vädjar om hjälp: ”Jävligt besviken”

LÄS MER: Mariette Hansson gick in i en livskris efter ”Idol”: ”Jag bestämde mig för att må dåligt”

AV: Stina Dahlgren & Agnethe Alm
FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN