Marie Serneholts video på tvillingarna får följarna att häpna

Serneholts nya video på tvillingarna får alla att häpna

Marie Serneholt och hennes kärlek Fredric Palmqvists tvillingsöner har hunnit bli 1,5 år.
En ny video på Philip och Nicholas får nu följarna att häpna.
”Herregud vad gulligt”, skriver en.

Under hösten 2017 hittade Marie Serneholt kärleken i Fredric Palmqvist, och det hann bara gå månader innan paret delade med sig av nästa lyckobesked – de väntade tvillingar!

Livet är verkligen fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den mest vackra av de alla. Vi kommer bli föräldrar till inte bara en, utan två fantastiska bebisar senare i år. Japp, vi väntar tvillingar”, skrev Marie Serneholt i ett inlägg på Instagram, som möttes av tusentals gratulationer och hejarop.

Graviditeten var inte planerad, men inte heller ovälkommen. I september 2018 kom tvillingsönerna Philip och Nicholas.

Tunga beskedet om framtiden

Marie har sedan hon blev mamma bloggat på Mama.nu, och där har hennes följare fått ta del av hennes nya vardagsliv som tvillingmamma och tvillingarnas utveckling. Men så sent som förra veckan meddelande hon det tråkiga beskedet, att hon nu valt att lägga bloggandet åt sidan. Det för att tiden helt enkelt inte räcker till.

Livet har alltså ännu en gång kommit emellan och bloggen har blivit lidande. Därför har jag kommit fram till att tacka för mig när det kommer till bloggandet. Vad som händer i framtiden vet ingen, men det känns bra i magen att ta det här beslutet”, hälsar Marie sina läsare i ett sista inlägg.

Nya videon på tvillingarna

Tvillingarna är nu drygt 1,5 år, och trots att Marie valt att sluta blogga så får följarna ändå hänga med i vardagen med sönerna. Hon uppdaterar sin Instagram flitigt, och i helgen delade hon en video av Philip och Nicolas som fått följarna att häpna!

I videon åker de både på en leksaksmotorcykel, och sitter tätt ihop.

Så söta och så mysigt att vara två och ha lekkompis hela tiden”, skriver en.

Herregud vad gulligt”, skriver en annan.

Gud vad härligt att ha en brorsa som sitter bak/fram i alla väder!”, skriver ännu en.

FOTO: TT, Instagram