LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholts svåra beslut om barnen: "Inte självklart"

16 dec, 2018 
AvLotta Gray
Det var inte sjävklart att Marie Serneholts tvillingar skulle heta Philip och Nicholas, avslöjar hon nu i sin blogg.
Marie Serneholt och sambon Fredric Palmqvist fick tvillingpojkarna Philip och Nicholas i september. Nu avslöjar hon att det inte alls var lätt med namnval.
Annons

Det var i mars som Marie Serneholt, 35, avslöjade att hon var gravid med tvillingar. Beskedet kom som en stor överraskning för alla inblandade, inklusive Marie själv. Bara några månader tidigare hade hon träffat kärleken i Fredric Palmqvist, 34. Paret möttes i Frankrike under sommaren 2017 då de föll direkt för varandra.

I september föddes äntligen parets tvillingpojkar Philip och Nicholas som fick vänta ett tag på att få sina namn, och när hon på sin blogg nyligen hade en frågestund svarar hon på frågan kring hur paret tänkt kring namnen.

Testade namnen i veckor

På frågan om det svar självklara namn säger hon:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Åh gud nej. Det var verkligen inte självklart haha! Tycker det är jättesvårt med pojknamn faktiskt. Vi började med en lista på namn som vi båda gillade/kunde tänka oss och sedan stötte vi och blötte de namnen LÄNGE. Det här med namn är ju på riktigt inte lätt alltså, så det tog tid att komma överens om de namnen som hamnade på listan.” skriver hon och fortsätter:

Annons

“Man har ju olika associationer när det kommer till namn. Jag ÄLSKAR de namnen vi kom fram till till slut och de känns helt rätt på våra pojkar. Dock testade vi dem i typ några veckor för att känna om de verkligen passade dem.”

Resan mot att bli tvåbarnsmamma direkt började bra. Förlossningen var smidig och hon är tacksam över att barnen var friska och mådde bra.

Det blev en naturlig förlossning och det kunde som sagt inte gått bättre. Det var två starka killar med normal födelsevikt som föddes med exakt tio minuters mellanrum natten till i lördags (alltså 15/9) när jag var i vecka 38+0.”, bloggade hon tidigare.

FOTO: IBL, Instagram

Annons