Marie Serneholts nya barnbesked – efter tvillingarna

Marie Sernholts barnbesked.

Under hösten 2018 fick Marie Sernholt tvillingarpojkar.
När Hänt träffar henne på Elle-galan berättar hon hur hon känner kring att skaffa fler barn i framtiden.

Det var under hösten 2017 som Marie Serneholt, 36, träffade sin sambo Fredric Palmqvist, 35, och bara månader senare avslöjade paret den glädjande nyheten att de väntade barn ihop.

Livet är verkligen fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste överraskningen av alla. Vi ska bli föräldrar till inte bara ett utan TVÅ fantastiska små bebisar senare i år. Yep, vi väntar tvillingar”, skrev Marie Serneholt då på Instagram.

Kärleksparets söner Philip och Nicholas fyllde ett år i september och Marie delar ofta med sig av deras små framsteg och utveckling på hennes blogg och i sociala medier.

Livet som tvåbarnsmamma

I slutet av året delade Marie med sig av en ärlig summering av 2019 där man förstår att det inte bara varit en dans på rosor.

”Vilket år detta har varit. Jag kan knappt sammanfatta det här året om jag ska vara ärlig. Det har varit minst sagt intensivt på många sätt och samtidigt helt magiskt”, skrev Marie Serneholt på sin blogg.

Hon skrev också att sönerna blivit småkillar och att hon älskar att lära känna dem mer och mer för varje dag som går.

Marie Serneholts nya barnbesked

När Hänt träffar Marie Serneholt på Elle-galan berättar hon mer om mammalivet. På frågan vad hon har för sig just nu säger hon att det enbart är fullt fokus på tvillingarna.

– Jag har varit med mina barn sen de föddes och det har varit full fokus med dem.

Hur är det att vara mamma till tvillingar?

– Jag har inget att jämföra med, men det är många gånger helt galet och superroligt. Det är väldigt speciellt. Nu är de inne i  en ålder då det börjar hända så mycket saker och det är verkligen två små människor med personligheter som börjar växa fram nu, säger hon.

Vad är det bästa med att vara mamma då?

– Att ens få vara mamma och att vi fick två små fantastiska friska pojkar på en gång, det är liksom det bästa.

Marie Serneholt och Fredric Palmqvist verkar däremot tycka att det räcker med två barn som de har nu. När Hänt frågar om det blir fler barn i framtiden svarar Marie att det känns bra som det är helt enkelt.

– Vi tar och lugnar oss lite nu tror jag, säger hon och lägger till:

– Vi är väldigt nöjda så.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT