TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholts härliga julhälsning – med tvillingarna

24 dec, 2018 
Lina Arvidsson
Marie hyllas för nya bilden
Marie Serneholt och Fredric Palmqvist firar första julen med bebisarna Philip och Nicholas. Nu har familjen delat med sig av en vacker julhälsning.
Annons

Det var i september som Marie Serneholt, 35, och Fredric Palmqvist, 34, blev föräldrar till två små pojkar. Marie och Fredrik träffades i Frankrike under sommaren 2017 och man kan säga att deras relation snabbt togs till nästa nivå när Marie blev gravid med tvillingar.

Bebisarna fick tillslut namnen Philip och Nicholas, men det var ett svårt beslut för Marie Serneholt och Fredric Palmqvist.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sin blogg har Marie Serneholt berättat att det var långt ifrån självklart att Philip och Nicholas skulle heta just det.

“Tycker det är jättesvårt med pojknamn faktiskt. Vi började med en lista på namn som vi båda gillade/kunde tänka oss och sedan stötte vi och blötte de namnen LÄNGE. Det här med namn är ju på riktigt inte lätt alltså, så det tog tid att komma överens om de namnen som hamnade på listan”, bloggade hon i mitten av december och fortsatte:

”Man har ju olika associationer när det kommer till namn. Jag ÄLSKAR de namnen vi kom fram till till slut och de känns helt rätt på våra pojkar. Dock testade vi dem i typ några veckor för att känna om de verkligen passade dem.”

Annons

Mängder av julhälsningar

Nu har familjen Serneholt-Palmqvist delat med sig av bebisarnas första julhälsning i livet på Instagram. Marie Serneholt och Fredric Palmqvist står framför en klädd julgran med varsin bebis i famnen. Nicholas och Philip är klädda i blå byxor och röda koftor och strumpor.

Fem dagar till jul“, skriver Marie Serneholt till bilden.

Marie Serneholts 270 000 följare har minst sagt reagerat positivt på bilden. I skrivande stund har julhälsningen över 22 000 likes och nästan 300 kommentarer från fans som vill hylla och önska familjen en god jul.

“Wow säger jag bara. Så himla roligt för er. Bara att gratulera och njut av er första jul tillsamman som en stor familj. Lite avis att den delen är avklarad. Det är så sjukt mysigt”, skriver en person.

En annan följare passar på att skriva ihop ett julrim.

Sån tur att ni fann varann. Så drömmen blev sann. Ni bor nu i vackert hus. Poserar framför gran med ljus. Och på varsin guldklimp bär. Så fantastiskt livet är. Njut nu av jul och nyår. Och att ni ett underbart 2019 får. Då blir det ännu mer yra. När #philipandnicholas börjar krypa på alla fyra.”

FOTO: Eero Hannukainen/IBL, Instagram

Annons