ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marie Serneholts familjelycka med Fredric – bilderna visar

11 apr, 2023 
MARIE SERNEHOLT, FREDRIC PALMQVIST
Marie Serneholt delar ofta och gärna med sig av sitt ljuva familjeliv med tvillingarna och kärleken Fredric.
Nu visar hon upp bilderna från resan och familjens stora lycka!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholts besked: ”Har jobbat på det i två års tid"Brand logo
Marie Serneholts besked: ”Har jobbat på det i två års tid"

Marie Serneholt, 39, är en av svenska folkets mest älskade artister, programledare och tv-personligheter. Just nu är hon även högaktuell som författare. Hon skriver nämligen sin andra barnbok i serien Nico och Phille. Att hon tar inspiration från sitt eget liv som mamma till tvillingar är ingen hemlighet då hennes egna tvillingar heter Nicholas, 4 och Philip, 4.

Sedan flera år tillbaka är Marie tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist, 38, och det är alltså med honom hon fick tvillingarna. När Marie var gravid visste de först inte att de väntade tvillingar, så chocken vid ultraljudet var total.

Annons

Sedan dess har mycket hänt, tvillingarna blir bara större och större och har börjat på förskolan för längesedan.

Marie Serneholt om att vara mamma till tvillingar

Nu går tvillingarna på föris, i samma barngrupp, men hur det blir senare när de ska börja skolan återstår att se.

När Hänt träffade Marie och Fredric berättade Marie hur hon ser på den saken, men de har inte bestämt än ifall barnen ska gå i samma klass eller inte.

– För oss har det alltid varit väldigt viktigt att de får vara sina egna individer. Just nu går de på samma förskola i samma barngrupp men jag tror att man får följa dem och deras personligheter och hur de utvecklas liksom, sa Marie till Hänt då.

Marie Serneholt visar upp familjelyckan – bilderna visar

Till vardags lever Marie och Fredric det ljuva familjelivet och de bor i en härlig villa strax utanför Stockholm. Marie visar ofta och gärna upp bilder på huset

Paret unnar sig också gärna en semester då och då. Som nu. Den lilla familjen har nämligen flytt iväg till varmare breddgrader, närmare bestämt Gran canaria. Nu visar Marie upp massa härliga bilder! Familjelyckan är total.

Annons
MARIE SERNEHOLT
MARIE SERNEHOLT
Annons

”Jag har bokat Apollo Sveriges egna simskola på hotellet för killarna under veckan och vilken succé. Julia – vilken stjärna du var med grabbarna”, skriver Marie.

FOTO: TT / Instagram

Annons