TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholts barnbesked efter tvillingpojkarnas födsel

18 jan, 2019 
Marie Serneholts barnbesked efter tvillingarna
I september förra året blev Marie Serneholt mamma för första gången när tvillingpojkarna Philip och Nicholas kom till världen. Nu berättar hon hur hon ser på fler barn i framtiden.
Annons

I september förra året blev Marie Serneholt, 35, mamma för första gången till två små tvillingpojkar som fått namnen Philip och Nicholas. På sin blogg berättar hon i princip dagligen om hur tvillingarnas utveckling går och hur livet som småbarnsmamma nu ser ut.

Philip och Nicholas är nu fyra månader, men Marie Serneholt har fortfarande svårt att förstå att hon faktiskt fött dessa små liv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Helt galet vad stora de blivit! Tiden går så sjukt fort. Jag minns allt från när de var nykläckta som att det var igår, samtidigt känns det som att de varit hos oss för alltid”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

Pappan till tvillingpojkarna är Marie Serneholts stora kärlek Fredric Palmqvist, 34. Att de väntade tvillingar kom som en chock för Marie, men Fredric däremot hade redan innan haft en känsla som menat att det låg två små i Maries mage.

Konstigt nog så hade min kille det på känn. Varför vet jag inte haha! För varken han eller jag visste att vi hade det i släkten förrän ett par dagar innan ultraljudet – då frågade nämligen mamma mig vad jag skulle säga om det var två därinne haha! Jag trodde dock inte att det fanns en chans att jag bar på två. Hade verkligen ingen mage då. Så det kom som en total chock och överraskning haha!” berättar Marie nu i en kommentar i kommentarsfältet till ett inlägg på bloggen.

Annons

Marie Serneholt om framtidsplanen efter tvillingarna

I samma kommentarsfält undrar en läsare hur Marie ser på framtiden.

Hur ser ni på fler barn i framtiden?”, undrar läsaren, och Marie Serneholt svarar då:

Lite tidigt att tänka på det just nu om jag ska vara ärlig. Är så lycklig för våra två, friska barn. De kräver all vår tid och uppmärksamhet nu och det kommer vara fullt upp i många år framöver. Vad framtiden ger får vi se, men jag är så tacksam och glad för det vi har.

FOTO: IBL, Instagram

Annons