LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholt om kroppen efter graviditeten med tvillingarna

11 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Marie Serneholt berättar om mammakroppen efter tvillinggraviditeten.
Marie Serneholt och Fredric Palmqvist njuter av livet som föräldrar till tvillingar. Nu berättar Marie Serneholt om hur hennes kropp mår efter tvillingförlossningen.
Annons

Marie Serneholt, 35, och pojkvännen Fredric Palmqvist, 33, blev i september föräldrar till tvillingar. Det blev två små pojkar som har fått namnen Philip och Nicholas.

Det senaste åren har varit fulla av överraskningar för Marie Serneholt. Under hösten förra året träffade Marie kärleken Fredric Palmqvist, bara några månader efter uppbrottet från sin expojkvän. Marie och Fredric flyttade ihop och bara några månader senare, i slutet av mars, släppte de nyheten att de inte bara väntar ett barn – utan två.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Marie Serneholt har tidigare berättat om den första tiden som mamma till tvillingar.

Dagarna går i ett här hemma och det är magiskt att få lära känna barnen mer och mer för varje dag. Är så kär i dem båda! Man kan inte sluta pussas och lukta på dem!”, skrev Marie Serneholt i ett inlägg på sin blogg i slutet av september.

Nu har hon skrivit ett nytt inlägg där hon berättar att livet som förälder inte alltid blir som man tänkt sig.

Annons

Hade tänkt försöka komma i säng i bra tid ikväll, men killarna ville inte detsamma. Varit en småkämpig kväll här hemma, med skrik och gråt. Ligger nu med en liten kotte på bröstet som äntligen lugnat sig och halvslumrar, men vågar inte röra mig så jag kör pekfingervalsen här igen när jag skriver haha!” skriver Marie Serneholt på sin blogg.

Att vara gravid med tvillingar är förstås en stor påfrestning för kroppen. Nu berättar Marie Serneholt om hur hennes mammakropp mår efter tvillingförlossningen.

Blir därför inte ett särskilt långt inlägg, men tänkte iaf berätta att jag haft återbesök på MVC idag för att kolla hur kroppen läkt och så. Allt gick så bra och det är jag enormt tacksam för. Magmusklerna har växt ihop igen och min kropp har återhämtat sig otroligt fint. Dock ska jag inte börja träna igen förrän det har gått 3 månader, men det känner jag exakt noll stress över“, skriver Marie Serneholt.

FOTO: Ibl

Annons