LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholt om tvillingarnas plötsliga förvandling: ”Herregud”

23 dec, 2017 
Marie Serneholt om tvillingarnas stora förvandling
Marie Serneholt och Fredric Palmqvists tvillingpojkar Nicholas och Philip har hunnit bli några månader. Nu avslöjar Marie den senaste stora förvandlingen med de små pojkarna. ”En enorm förändring”, skriver Marie.
Annons

I slutet av augusti kom äntligen Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvists tvillingpojkar till världen. Efter en del velande fram och tillbaka fick pojkarna sina namn, Philip och Nicholas. Men trots den enorma kärlek som uppstår när man får barn är inte allt en dans på rosor med små bebisar, och extra kämpigt blir det med tvillingar som kräver dubbelt så mycket uppmärksamhet.

Marie Serneholt har varit öppen och ärlig med att det sällan är en lugn stund i deras nya lilla familj. Just nu pågår även en flytt i familjen, och det råder minst sagt flyttkaos enligt Marie själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

VILKET KAOS det varit den här veckan. Flytt, uppackning, kartonger överallt, möbelleveranser som ska tas emot och tas om hand, två barn som kräver sitt, stormathandling, stundande jul med allt vad det innebär och så lite matförgiftning på det. JULEFRID not so much haha”, skriver Marie Serneholt i ett inlägg på sin blogg.

Annons

Marie Serneholt om tvillingarnas stora förvandling

Men trots det hektiska tempot med både flytt och småbarn så avslöjar Marie Serneholt nu att en stor förvandling med de små pojkarna har skett. Deras matvanor har ändrats, vilket Marie tycker är fantastiskt skönt.

Det har verkligen skett en enorm förändring de senaste två veckorna. Från att de åt ca 8 mål om dagen äter de nu 5. SÅ. SKÖNT. Herregud, från början åt de ju typ 11 mål om dygnet och det var helt bananas. Man gjorde inte annat än att mata. Men nu har de ökat mängden de äter varje måltid rejält och det gör stor skillnad”, skriver Marie Serneholt i ett nytt inlägg på sin blogg.

FOTO: IBL, Instagram

Annons