TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Marie Serneholt om händelsen under hemliga graviditeten

12 jan, 2019 
AvSarah Mansouri
Marie Serneholt avslöjar svårigheter som uppstod när hon höll graviditeten hemlig
I september blev Marie Serneholt tvilling-mamma. Nu avslöjar hon de svårigheter som uppkom under tiden hon fortfarande höll graviditeten hemlig.
Annons

I slutet av 2017 visade tv-profilen och bloggerskan Marie Serneholt, 35, upp kärleken Fredric Palmqvist, 33, för första gången via en bild på sin Instagram. Det ryktade paret stod båda tätt intill varandra, och Marie hade taggat in både sig själv och Fredric i bilden. Bildtexten består enbart av två dansemojis – en kvinnlig och en manlig.

Vid det tillfället hade Marie inte bekräftat att de var ett par. Trots det hurrade tv-profilens följare över den nya manen i hennes liv – medarbetaren på Autoropa, ett företag som jobbar med att sälja exklusiva bilar från exklusiva märken som Ferrari, Range Rover och Porsche och har kontor i både Malmö och Stockholm.

Några veckor senare kom bekräftelsen när Marie lade upp en pussbild på sin Instagram och bara tre månader efter kärleksavslöjandet kom nästa besked – Marie var gravid med tvillingar.

Nära kissa på sig

Det var alltså i mars förra året som Marie gick ut med att paret väntade barn och så i september kom sönerna Nicholas och Philip till världen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Marie är en flitig mama-bloggare som låter läsarna följa med i hennes vardag som nybliven tvillingmamma. Nyligen skrev hon ett blogginlägg där hon beskrev sin otroliga tacksamhet för sina söner.

”Att bli gravid och att en dag bli mamma är en dröm och längtan jag haft otroligt länge. Det är ingen självklarhet att bli det och det är inget jag någonsin tagit för givet, så när jag blev gravid med TVÅ barn så kan man inte vara annat än fantastiskt tacksam och lycklig. Känner mig utvald och väldigt lyckligt lottad.”, skriver Marie.

Bloggerskan blev gravid i januari och beskriver också hur hela förra året präglades av graviditeten i det mesta hon gjorde.

”Eftersom jag var gravid under största delen av förra året så har ju egentligen allt jag gjort under 2018 präglats av graviditeten. Tänker jag tex på ett bröllop jag gick på förra sommaren så tänker jag direkt på att jag typ sprang och kissade 16 gånger under bröllopsmiddagen haha. Eller när jag åkte på turné och låg bakåtlutad i bilen mellan de olika städerna för att det tryckte på i magen.”, skriver Marie på bloggen.

Annons

Nej, det har inte varit enkelt för kissblåsan att vara gravid med tvillingar. Marie avslöjar att det blev extra påtagligt under en gala i februari förra året som hon och Fredric var på, innan de avslöjat för någon annan att de väntade barn:

”Ingen förutom jag och Fredric visste att jag var gravid och jag höll på att kissa på mig under galan och kunde inte gå på toa då jag satt inklämd bland bord och stolar”

FOTO: IBL/Karin Törnblom, IBL/Eero Hannukainen

Annons