TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Marie Serneholt om första tiden som tvillingmamma: "Går i ett"

24 sep, 2018 
Lina Arvidsson
Marie Serneholt har hunnit vara tvåbarnsmamma i en hel vecka. Nu berättar hon om sina första dagar med tvillingarna.
Annons

Marie Serneholt, 35, och pojkvännen Fredric Palmqvist, 33, föräldrar till tvillingar för en vecka sedan.

“Mitt liv är nu fulländat”, skrev Marie till en bild på de nyfödda bebisarna.

Nu berättar Marie Serneholt om den första tiden tillsammans med sina barn. I sin blogg skriver hon att det är svårt att fatta att hon varit mamma i en vecka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I och för sig, samtidigt som det känns helt galet att det redan gått en vecka så har det hunnit hända otroligt mycket och jag har lärt mig massor. Älskar för övrigt att man hunnit bli både nerskiten och nerkissad också haha!” skriver Marie Serneholt på bloggen.

Hon fortsätter:

Dagarna går i ett här hemma och det är magiskt att få lära känna barnen mer och mer för varje dag. Är så kär i dem båda! Man kan inte sluta pussas och lukta på dem!

Den 19 september åkte Marie Serneholt och hela familjen hem från BB. Nu har hon och Fredric Palmqvist tagit sin första promenad som en tvåbarnsfamilj.

Annons

I fredags invigde vi vagnen med en liten promenad. Kändes faktiskt heeeelt overkligt att rulla runt i området där man gått gata upp och ner i flera år, men den här gången med en vagn med våra barn i. STORT ögonblick!” skriver hon intill en bild där både hon och pojkvännen Fredric håller händerna på vagnen.

Familjen har också varit på återbesök på BB och allt var bra med bebisarna.

Och eftersom de fyllde en vecka igår så firade vi med tårta och alkoholfritt bubbel. Så, nu har jag varit mamma i en vecka och jag älskar det“, skriver Marie Serneholt.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Instagram, IBL

Annons