LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mandelmanns stora lycka – har fått sitt första barnbarn

23 dec, 2019 
Paret Mandelmann.
Paret Marie och Gustav Mandelmann har fått sitt första barnbarn.
För Aftonbladet berättar de om lyckan över familjens tillökning.
– Det är fantastiskt, säger de till tidningen.
Annons
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert avslöjar förändringen i hemmetBrand logo
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert avslöjar förändringen i hemmet

Gustav Mandelmann, 54, och Marie Mandelmann, 55, har blivit rejält folkkära genom programmet Mandelmanns gård på TV4. En miljon svenskar brukar bänka sig framför tv:n varje gång ett avsnitt av det populära programmet sänds.

De två bönderna är enormt populära och intresset för att följa livet på deras gård på Österlen i Simrishamns kommun bara ökar. I programmet får tittarna följa parets liv både bakom plogen, i hagen och i köket. Den tredje säsongen sändes tidigare i år och i början på 2020 kommer en fjärde. Det står även klart att det kommer att komma ytterligare en säsong, som blir nummer fem i raden.

Har blivit morföräldrar

Nu avslöjar det folkkära paret att de har fått sitt första barnbarn. Det är i en intervju med Aftonbladet som de berättar hur det känns och hur deras första jul med ett barnbarn blir.

– Det är fantastiskt. Allt har gått bra och det blev en liten flicka som är jättegullig. Men hon kom lite för tidigt, egentligen skulle det ha blivit först i januari, säger Marie Mandelmann till Aftonbladet.

Annons

När paret pratar med tidningen säger de att det självklart kommer bli mycket bebismys i jul nu när den efterlängtade flickan är här.

– Det blir det absolut. Det är något helt nytt och något som vi verkligen har sett fram emot. Men man vet aldrig när det ska ske och så plötsligt inser man att vi ska bli mormor och morfar, säger Marie Mandelmann.

Blir en lugn jul

Paret berättar vidare för Aftonbladet att julen kommer att bestå av att gosa och mata djuren lite extra, musik och spel.

– Det blir ganska lugnt. Vi börjar med en julfrukost för grannar och vänner. Det brukar vara närmare femtio personer som kommer. Frukosten består av risgrynsgröt, goda ostar, nybakat bröd, saffransvåfflor och bonkisar, säger Marie Mandelmann .

Det första avsnittet av Mandelmanns gård säsong 4, sänds på TV4 tisdagen den 7 januari klockan 20.

FOTO: TT/Jonas Ekströmer, TT/Björn Lindahl

Annons