LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marie Mandelmanns dotter Disa, 30, träder fram – så ser hon ut i dag

03 jan, 2024 
Marie och Gustav Mandelmann har verkligen anledning att fira.
Dottern Disa fyllde nämligen 30 år i dagarna.
Något som mamma Marie valde att uppmärksamma.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter deBrand logo
Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter de

Paret Marie Mandelmann, 59, och Gustav Mandelmann, 58, blev kända ansikten för hela svenska folket när deras egna tv-program Mandelmanns gård hade premiär år 2017.

I programmet har tittarna kunnat följa paret och deras liv på deras kravmärkta gård Djupadal i Rörums socken i Skåne. Gården är självförsörjande och i flera säsonger har Gustav och Marie gett tips och tricks kring diverse trädgårdsbestyr.

I dag är Marie och Gustav folkkära tv-personligheter och deras program har bland annat vunnit flera tunga priser på Kristallengalan. 2022 kunde även tittarna se Marie i TV4-programmet Let's dance där hon gjorde succé och slutade på en tredjeplats.

Maries och Gustavs stora familjelycka

När familjen Mandelmann dyker upp i tv-rutan är det nästan alltid Marie eller Gustav som tittarna får se. Men faktum är att paret också har fyra barn: Aaron, Tora, Disa och Joel.

Annons

Och det slutar inte där. I december 2019 blev nämligen paret Mandelmann morföräldrar åt sitt första barnbarn.

– Det kom så plötsligt och syntes inte så mycket på vår dotter Tora. Vi blev lyckliga. Barn bär livet. Det var tyst och fanns inga småbarn på gården längre. Nu hör vi glädje på dagen och småskrik framåt kvällskvisten. Det är kul att se hur mitt eget barn är med sitt barn. Jag är otroligt glad över att vår svärson vill vara nära sitt barn. Att de tar en paus i sina liv, har Gustav Mandelmann sagt i en intervju med Hälsoliv.

Marie Mandelmanns hyllning inför alla

Men det är inte den enda anledningen Marie och Gustav Mandelmann har att glädjas över och fira.

Deras andra dotter Disa har nämligen passerat en milstolpe. Den 1 januari i år fyllde hon 30 år. Något som mamma Marie Mandelmann valde att uppmärksamma i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Idag för 30 år sedan var vi på BB och kl 01.20 den 1 januari 1994 föddes den sötaste lilla flicka! Grattis på födelsedagen Disa! Nyårsafton och nyårsdagen är alltid dina dagar! Gott Nytt År”, skriver hon tillsammans med bilder på dottern.

Och i kommentarsfältet väller gratulationerna in. En som passar på att framföra sina gratulationer på Disas speciella dag är ingen mindre än tv-profilen Karl Fredrik Gustafsson, som är en god vän till familjen Mandelmann.

”Grattis Disa och Gott Nytt År till er alla! Så fina blommorna blev”, skriver Karl Fredrik.

FOTO: Jessica Gow/Instagram

Annons