LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marie Mandelmanns hälsa stoppar inspelningarna – tvingad till operation

24 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Till vänster tittar Marie Mandelmann pratar hon och tittar mot kameran, en skärmdump från hennes program. Till höger håller Gustav Mandelmann om Marie och de ser glada ut.
I år kommer det ingen ny säsong av Mandelmanns gård i TV4. Anledningen bakom är att Marie Mandelmann genomgått en större operation.
I podcasten Nyfiken på talar hon ut om den tuffa hälsokampen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter deBrand logo
Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter de

Marie Mandelmann, 60 och Gustav Mandelman, 59, har sedan 2017 underhållit TV4-tittarna i programmet Mandelmanns gård. I programmet får vi följa parets liv på gården som ligger i Österlen i Skåne.

År 2024 kommer det dock ingen ny säsong av programmet, då Marie Mandelmann under förra året genomgick en större operation.

– Jag är så tacksam att vi fick ett friår och så otroligt glad att vi får komma tillbaka, sa Marie till Ystads Allehanda.

Marie Mandelmann om tuffa hälsokampen

Det är när Marie Mandelmann gästar det 200:e avsnittet av Kristin Kaspersens, 54, podcast Nyfiken på som hon talar ut om tiden efter operationen. Kristin frågar hur det har varit att träna upp muskulaturen igen och Marie svarar att det har varit tufft.

– Det var SÅ jobbigt. Jag fick massa komplikationer som gjorde att jag inte kunde komma i gång, och jag skulle hålla mig still. Jag kände att jag liksom inte mådde bra.

Annons

Avsnittet spelades in tidigare under våren och Marie berättar att hon då börjat komma i gång att träna igen, att kroppen börjar bli stark och att ljuset är här och sommaren på väg. Allting har gått bra och hon är återhämtad.

Då kommer Mandelmanns gård tillbaka

För den som längtar efter mer från Mandelmanns gård finns det glädjande besked. En ny säsong kommer till våren 2025!

– Vi är jätteglada över att kunna berätta att tittarna återigen kommer att få följa livet hos Marie och Gustav Mandelmann på Djupadal under 2025. Vi ser fram emot att berätta lite mer längre fram, säger Caroline Norrby, exekutiv producent, till TV4 Nyheterna.

Inspelningen pågår under våren 2024 och på Kristin Kaspersens fråga om hur det känns att vara tillbaka svarar Marie att det känns som en nystart.

– Vi börjar sätta oss ner med redaktionen och blickar tillbaka. Varför gör vi det här programmet, vad vill vi förmedla? Det är nyttigt och bra att ta friår ibland. Det är jättebra att tänka efter på vad man vill, säger hon i podcasten.

FOTO: TV4 / Skärmdump, TT

Annons