TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Marie Mandelmann avslöjar sanningen om kärlekslyckan

29 mar, 2020 
https://image.hant.se/image-4978193?imageId=4978193&width=1320&height=689
Linnea Lundgren
Marie Mandelmann och Gustav Mandelmann
Att tvingas sitta i karantän tillsammans med sin älskade kan leda till både ett och två bråk mer än vanligt.
Nu avslöjar Marie Mandelmann hennes och maken Gustavs knep för att hålla kärleken vid liv.
Annons
Familjen MandelmannBrand logo
Familjen Mandelmann

Årets säsong av TV4:s Mandelmanns gård är slut och många tittare saknar den älskade duon Marie, 55,  och Gustav Mandelmann, 54, i tv-rutan. Men trots att kamerorna har slocknat så tickar livet på gården vidare precis som vanligt. Så även i coronatider.

Många par tvingas nu gå i karantän tillsammans och att stänga in sig mellan fyra väggar är inte alltid det bästa för kärlekslivet. Men istället för att varna för skilsmässor och brustna hjärtan väljer Marie Mandelmann att dela med sig av sina egna tips för hur hon håller glöd i förhållandet med maken Gustav då hon pratar med Aftonbladet.

– Här på herrgården är det ju alltid karantän, säger Marie till tidningen och menar att livet på Österlen ser likadant ut, med eller utan virus.

Marie Mandelmanns kärleksknep

Själva håller paret Gustav och Marie på för fullt att förbereda gården och alla dess djur och växter för våren. Trots att de för det mesta jobbar sida vid sida då de öppnar upp vackra Djupadal efter vinterns ide menar Marie att det också är viktigt att ta en paus från varandra och ”ägna sig åt sig själv”.

Annons

– Man kan läsa böcker och pyssla till exempel. Men sen kan man storstäda och ta tag i de problem som man annars skjutit på framtiden.

Dessutom menar Marie att den ofrivilliga karantänen är ett perfekt tillfälle för att ägna sig år lite vardagslyx.

– Prata med varandra, laga god mat och se till att sätta guldkant på tillvaron. Man kan ju försöka sig på de där lite svårare sakerna, lite mer avancerade bakverk och maträtter.

Med tid över menar Marie även att detta är ett ypperligt tillfälle att ta och ringa det där samtalet till en gammal vän eller släkting.

Egentiden gör att det fungerar

Gustav och Marie Mandelman har varit gifta i 28 år. I ett av årets avsnitt av Mandelmanns gård berättade Marie om den nära relationen med maken.

– Vi lever ju så tätt ihop Gustav och jag. Vi jobbar tillsammans, vi är med varandra varje dag. Så att vi hittar våra liksom egna rum i tiden på något sätt, sa hon då.

Annons

Marie förklarade då att det är egentiden som gör att de får äktenskapet att fungera.

– Gustav går upp tidigt och får sin tid på morgnarna. Och jag får min tid på kvällar och nätter. Så ska man leva tillsammans så är det väldigt bra om man har olika dygnsrytm, säger Marie Mandelmann.

FOTO: TT

Annons