LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariah Careys framträdande blev ett fiasko – kolla in filmen

05 dec, 2014 
AvLisa Nylén
Stackars Mariah Carey! Världsstjärnan hade det riktigt tufft under ett framträdande i veckan, och nu har ljudet med endast hennes sång spridits på sociala medier. Är hon förkyld eller har hon tappat det? Döm själv.
Annons

Mariah Carey, 45, anses vara en av världens bästa sångerskor, men även en världsstjärna kan ha dåliga dagar.

Nu sprids en video från hennes framträdande på Rockefeller Center i New York tidigare i veckan. Artisten framförde sin julhit “All I want for Christmas is you”, men nu har någon elak lirare delat ett klipp där man endast hör hennes röst, utan stöd från band och kör. Och det låter riktigt illa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det är tydligt att Mariah är så pass hes att hon har svårt att sjunga rent. Och det syns att hon lider. Dessutom verkar medhörningen inte vara på hennes sida, så det hela blir en riktig pina.

https://www.youtube.com/watch?v=kCZkUDd4UGE

Från början var det tänkt att Mariah skulle göra en förinspelning på framträdandet:

– Producenterna har lärt sig genom åren att de måste banda henne i förväg. Hon kommer alltid för sent, sa en källa till Mirror.

I stället lät sångerskan hela inspelningsteamet vänta i regnet i tre timmar innan hon till sist ställde in förinspelningen. Det skulle hon inte ha gjort, med tanke på det fiasko hon sedan bjöd på inför tusentals förväntansfulla fans.

Elaka tungor menar att hon har tappat sitt imponerande register, men vi hoppas att det bara var en tillfällig svacka eller sjukdom.

Så här är vi vana att höra henne!

Annons