Mariah Careys drömbröllop har förvandlats till en mardröm

Mariah Carey fick en 35 karats diamantring av James Packer i början på året men exet Nick Cannon sätter käppar i hjulet.

I ett vinterkallt New York i januari i år friade Mariah Careys, 46 pojkvän James Packer, 48. Det var under en intim middag som den australienska miljardären gick ner på knä och trädde en 35 karats diamantring på Mariah Careys finger. Sedan dess har hon planerat sitt drömbröllop. Dock är det inte hennes första äktenskap, hon har tidigare varit gift med skivbolagsdirektören Tommy Mottala, 66, och därefter med Nick Cannon, 35, från 2008 fram till separationen 2014.

Trots att separationen från Nick Cannon snart är två år gammal vägrar han skriva under det sista som krävs för att fullfölja skilsmässan. Vilket gör det omöjligt för Mariah att gifta sig med kärleken James Packer.

LÄS OCKSÅ: Mariah Careys nya miljardär är verkligen ingen gentleman

Mariah Carey och James Packer ser ut att ha problem med att kunna vigas.

Tillsammans med Nick Cannon har Mariah Carey tvillingarna Monroe och Moroccan, 4. Orsaken till Nicks vägran är oklar men enligt nära källor till honom handlar det om att han fortfarande älskar Mariah. Källorna menar att Nick ångrar att han lämnade henne och har nu svårt att se henne gå vidare.

Nick Cannon som har Monroe och Moroccan med Mariah Carey, vägrar att skilja sig från exet.

Så sent som i april levde drömmen om bröllopet vidare och sångfågeln kvittrade för Entertainment Tonight om hur hon testprovat sin brudklänning som såg fantastisk ut.

– Jag kan inte berätta vilket otroligt modehus det är som står bakom den ljuvliga klänningen men den är fantastisk, sa Mariah, vars bröllopsplaner nu är stoppade och den otroliga klänningen får vänta på att bli buren.

Foto: IBL

Senaste nytt