Artikeln innehåller reklamlänkar

Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser efter regeländringen

Maria Olsson i Biggest loser

I kvällens avsnitt av Biggest loser på Sjuan tvingas Maria Olsson lämna slottet. Detta efter en ny regeländring.
Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser – efter regeländringen
Slå på ljud

I kvällens avsnitt av Biggest loser 2019 är det återigen dags för tävling, men den här tävlingen är lite annorlunda. Den som kommer sist får nämligen ett kilos påslag under invägningen, medan den som vinner får ett och ett halvt kilos viktavdrag. Att den som kommer sist i tävlingen får ett straff är något som deltagarna inte är vana vid, och det var Maria Olsson, 44, som straffades med vikt-påslaget.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Under invägningen var deltagarna nervösa, eftersom det är en av dem som kommer tvingas lämna slottet direkt, utan någon chans att stanna kvar genom en omröstning.

– Jag förväntar mig inte det bästa resultatet, men bara det inte står plus på vågen så är jag glad, säger Maria innan hon ställer sig på vågen.

Maria tvingas lämna efter regeländringen

Simon Ellus, 28, var den som fick den lägsta siffran på vågen, men i och med att Maria hade ett kilos påslag, var det hon som tvingades lämna Biggest loser.

– Det känns skönt att veta att jag ändå inte gjorde sämsta siffran på vågen, så slipper jag skämmas. Jag känner blandade känslor inom mig. Jag känner en besvikelse, jag känner mig lättad, jag känner mig stolt, säger Maria och fortsätter:

– Tjejen som kom hit, hon skämdes väldigt mycket över sig själv. Hon ville inte visa sig bland folk. Den jag är idag är en mycket piggare Maria. Jag kommer ha mycket mer ork att göra saker med barnen och det känns så skönt. Jag är en piggare mamma helt enkelt. Det känns lite som man snubblar på mållinjen, men jag är ändå väldigt tacksam för den här tiden, säger Maria och lämnar slottet.

Simon däremot är glad över att det var Maria som fick lämna, och inte han själv.

– Superskönt när Maria får sin siffra, jätte, jätteskönt. Alla dem yttre faktorerna skiter jag faktiskt i. Jag är kvar och that’s it, säger han.

FOTO: TV4 play

SENASTE NYTT!