Maria Montazamis vändning – efter beskedet om livsförändringen

Maria Montazami berättar varför hon inte längre tror att hon är i klimakteriet.

Maria Montazami oroade sig för att ha hamnat i klimakteriet då hon inte riktigt känt sig som sig under en lång tid. Men efter en ny upptäckt har hennes tankar kring saken förändrats.

Maria Montazami, har bjudit in hela svenska folket i sitt liv sedan starten av realityserien Svenska Hollywoodfruar hade premiär 2009. Faktum är att hon är den enda Hollywoodfrun som varit med i alla säsonger av programmet.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

I Svenska Hollywoodfruar har TV3-tittarna fått följa Maria Montazamis vardag ihop med maken Kamran Montazami och deras fyra barn Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, Nicholas, 20. Och för de som är nyfikna på vad som händer i Marias liv utanför kamerorna finns Hollywoodfruns blogg, som hon uppdaterar med inlägg om sin vardag nästan varje dag.

Det var också på bloggen som Maria Montazami nyligen talade ut om en del besvär som hon upplevt på sistone. Besvär som hon befarade hade att göra med att hon kommit in i klimakteriet, vilket gjorde henne förtvivlad.

”Tyvärr så tror jag att jag har kommit in i klimakteriet och jag är helt olycklig. Har inte riktigt känt mig som mig själv de senaste 3 veckorna. Vad är nu detta för något nytt i mitt liv”, skrev hon i ett inlägg och fortsatte:

Nej inte min stil att inte alltid vakna upp och vara glad. Har ni upplevt klimakteriet eller är ni i smeten just nu? Ugh vad gör man?”.

Efter detta började kommentarerna att välla in och Maria Montazami fick en hel del stöd från sina följare.

”Hoppas du får bra hjälp”, hälsade en läsare vid tillfället.

Marias ord till följarna efter beskedet

Efter avslöjandet om den nya livsförändringen la Maria Montazami upp en videoblogg där hon gav sina fans en uppdatering om sitt hälsotillstånd.

– Jag vill bara säga en sak så att det inte blir någon missuppfattning. Jag har självdiagnostiserat mig att jag är i klimakteriet, vilket jag kanske inte är. Man kan alltid vara i förtidsklimakteriet. Jag ska göra tid hos doktorn, se vad han säger, han kanske bara säger att det här är två, tre dåliga veckor, vem vet, sa hon i videon.

Hon passade även på att tacka sina följare för alla stöttande kommentarer som hon har fick då hon berättade om sin oro över att ha kommit in i klimakteriet.

– Tack för all er information, det verkar ju vara ett himla jobb det här med att gå in i klimakteriet. Men det ska bli jättespännande att se om jag har det, eller är i det, så jag håller er verkligen informerade.

Händelsen förändrade Marias tankar

Nu ger Hollywoodfrun återigen besked om sitt tillstånd och förklarar att hennes känningar kan ha varit felaktiga. I ett nytt blogginlägg berättar Maria att hon under en mysig stund på båten, ihop med maken och en vän, plötsligt fick väldigt ont i sin gallblåsa. Och i samma veva kom även hennes menstruation, vilket förändrade hennes tankar kring den eventuella klimakteriefasen.

”Sedan hände det att jag fick en gallblåsa attack. Jag led i 3 timmar i hopp om att det skulle släppa. Nej det gjorde det inte. Jag sa till Kamran vi måste åka hem vilket vi gjorde”, skriver hon i inlägget och påpekar att hon är medveten om att det hon skriver kan vara lite för personlig information.

”Obs obs detta är kanske lite tmi (too much information)!!!!!! Sedan fick jag min mens (så jag är nog inte i klimakteriet ännu) plus för att toppa av allt så fick jag urinvägsinfektion så fort jag kom hem och äter nu antibiotika. Vad fasiken hände?”.

Eftersom menstruationen kom konstaterar nu Maria Montazami att klimakteriet kanske inte var på ingång trots allt. Däremot intygar hon att hon mår okej efter händelsen.

”Lång historia kort jag är ok men kommer hädanefter att inte hugga i mig så mycket mat och dryck så tidigt på morgonen”, skriver hon i blogginlägget.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom